18 Haziran Kuzeyin Oğlu Konukları Kim?

Volkan Konak her Cuma Kuzeyin Oğlu programında ünlü isimleri ağırlıyor. Peki, Kuzeyin Oğlunda bu hafta kimler var?

17.06.2021-16:47 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-16:47) 18 Haziran Kuzeyin Oğlu Konukları Kim?

Volkan Konak’ın sunduğu Kuzeyin Oğlu programı 18 Haziran Cuma günü yeni bölümü ile Star ekranlarında yayınlanacak. Her hafta Cuma günü ekranlara gelen programın seyircileri 'Volkan Konak yeni bölüm konuları kim? ' sorusunun cevabını merak ediyor.

Kuzeyin Oğlu yeni bölüm konukları; Haktan, Resul Dindar, Tuğçe Kandemir olacak. Volkan Konak bu haftaki programında bu üç isimle bir araya gelecek. Volkan Konak, program boyunca gözyaşlarına hakim olamayacak, elinden mendil düşmeyecek.

HAKTAN KİMDİR?

Haktan Canevi, 14 Kasım 1973 tarihinde dünyaya geldi. Canevi’nin annesi kemal virtüözü ve TRT sanatçısı Nursal Ünsal Canevi, babası ise kanun sanatçısı Ahmet Canevi’dir. Haktan, henüz 7 yaşındayken TRT Çocuk Korosu’na girdi. 9 yaşındayken ise annesi ile birlikte profesyonel olarak sahne almaya başladı.

Sanatçı, 2006 yılında ismi “Yorumlar” olan ilk albümünü çıkardı. Bu albümdeki “Arap Saçı” ve “Bekleme Artık” şarkılarına klip çekti. 2013’te Müslüm Gürses’in anısına hazırlanan ‘Baba Şarkılar’ albümünde Gürses’in ‘Bir Mana Var’ şarkısını yorumladı. Daha sonra bu albümün ikincisinde Gürses’in ‘Unuttum’ isimli şarkısını seslendirdi.2013’te Bahadır Tatlıöz’ün single projesinde ‘Mahşer Yeri’ ve ‘Bir Ben Bir İstanbul’ şarkılarını yorumladı. ‘Bir Ben İstanbul’ şarkısına klip çekti ve bu şarkı müzik kanallarında yayınlandı.

RESUL DİNDAR KİMDİR?

Resul Dindar, 1982 yılında Artvin’in Hopa ilçesinde dünyaya geldi. 2018 yılında Karmate grubunu kurdu. Bu grupta solist olarak yer aldı. Grupla birlikte Nayino ve Nani albümlerini çıkardı. Bu grup ile beraber çıkardığı Nayino şarkısı büyük beğeni topladı ve çok dinlendi. Resul Dindar, 2013 yılında gruptan ayrıldı ve solo olarak kariyerine devam etme kararı aldı. 2013 yılında Divane isimli ilk solo albümünü çıkardı. Dindar, Türkçe’nin yanında Lazca, Mergece, Gürcüce ve Hemşince gibi dillerde de şarkılar söylüyor.

TUĞÇE KANDEMİR KİMDİR?  

Tuğçe Kandemir, 1 Ocak 1996 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Şarkıcılığa amatör olarak Youtube'da başladı. Bu platformda yayınladığı şarkılar beğeni kazanınca kendi şarkısını çıkarmaya karar verdi. Aynı zamanda edebiyat öğretmeni olan Kandemir, 2018 yılında öğretmenlik yaparken ilk şarkısı olan Bu Benim Öyküm’ü çıkardı. Esas ünü Bilal Sonses ile beraber çıkardığı İçimdeki Sen şarkısı ile kazandı. Bu şarkı Youtube'da 100 milyonun üzerinde dinlendi. Kandemir’in 2019’da çıkardığı Yelkovan isimli şarkı ise 50 milyonun üzerinde izlendi. Kandemir, hala Mersin Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal