Atiye 3. Sezon Yayınlandı Mı, Atiye 3. Sezon Konusu Nedir?

Atiye dizisinin 3. sezonu Netflix’te bugün yayınlandı. Atiye 3. sezon bugünden itibaren Netflix'te izlenebilecek. Atiye 3.sezon’da neler olacak?

14.06.2021-13:47 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-13:42) Atiye 3. Sezon Yayınlandı Mı, Atiye 3. Sezon Konusu Nedir?

Atiye dizisi gizem dolu konusu ile yayınlanan iki sezonunda büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizi özellikle Türkiye’nin tarihine ve tarihi yapılarına yer vermesi ile beğeni topladı. Beren Saat, Mehmet Günsur ve Metin Akdülger’in başrolleri paylaştığı dizininin 3. Sezonu seyirciler tarafından merakla bekleniyordu. Atiye 3. sezon bugün yayınlandı. Atiye 3. sezon Netflix platformundan izlenebilecek. 3. sezon ile beraber Atiye dizisi final yapacak. 

ATİYE 3. SEZON'DA NELER OLACAK?

Dizinin 2. Sezonu bir uçurumun kıyısında bitmişti. 2. sezonda Atiye hamile kadınların gizemini çözmüştü ve aynı zamanda geleceğin kurtulmasının kendisine bağlı olduğunu anlamıştı. İlk sezonda ölen Cansu karakterinin de Erhan’ın kardeşi olarak hala yaşadığına şahit olmuştuk. İkinci sezonun son sahnelerinde Atiye’nin yeni doğan kızını takip ettiğine şahit olmuştuk.

3. sezonda Atiye ve Erhan gizemi çözmeye devam ediyor. Tanıtımda Atiye’nin kızı Aden’i takip ettiğini ve onun neden kaçırıldığını çözmeye çalıştığını görüyoruz. Aynı zamanda Aden kaybolduğu için geçmişin bütün sırlarına da hakim. Atiye ve Erhan yıllar sonra Aden’i bulacak. Bu sezonda Atiye’nin Aden’e yaklaşmaya çalışmasına ve dünyayı kurtarmak için çabalamasına şahit olacağız. Atiye ve Erhan kızlarını bularak geçmişin ve geleceğin sırlarını beraber çözmeye çalışacaklar. Tanıtım da ‘eski çağın bitip yeni bir çağın başlayacağı’ da duyulan sözlerden biri. Bu sezonla dizi final yapacak.

ATİYE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Ressam olan Atiye’nin sevgilisi Ozan ile mutlu bir hayatı vardır. Ama bir gün Göbeklitepe’ye yaptığı bir keşifle bütün hayatı değişir. Bu sırada bölgede kazı yapan arkeolog Erhan, Atiye ve Göbeklitepe’yi birbirine bağlayan bir sembol keşfeder. Atiye, gizemli olayları çözmek için antik tapınakta geçmişini aramaya başlar. Bu ise ona bambaşka kapılar aralar. Atiye, geçmiş ile gelecek ve gerçeklik ile ruh arasındaki bağlantıları sorgulamaya başlar.

ATİYE’NİN OYUNCU KADROSU

-Beren Saat (Atiye)

-Mehmet Günsur (Erhan)

-Metin Akdülger (Ozan)

-Lara Tonka (Aden)

-Melisa Şenolsun (1.sezon Cansu-2.sezon Elif)

-Selma Ergeç (Umut)

-Başak Köklükaya (Serap)

-Tim Seyfi (Serdar)

-Civan Canova (Mustafa)

-Meral Çatinkaya (Zühre)

-Hazal Türesan (Hannah)

-Sibel Melek Arat (Seher)

-Fatih Al (Nazım)

-Senan Kara (Melek)

-Cezmi Baskın (Öner) 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal