Sinan Çetin Çırılçıplak Görüntülendikten Sonra Bu Sefer de Kıyafetleri İle Güneşlendi!

Bodrum'da tatil yapan yönetmen Sinan Çetin, teknede çırılçıplak objektiflere yakalandıktan hemen ertesi gün kıyafetleri ile güneşlenirken görüntülendi.

14.06.2021-13:03 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-10:03)

Bodrum'da objektiflere takılan yönetmen tekne yerine plajda güneşlenmeyi tercih etti. Çetin, bu sefer siyah pantolonu, siyah tişörtü ve ayakkabılarıyla şezlongta güneşlendi. Sinan Çetin'i tanıyan vatandaşlar ise yönetmeni büyük bir şaşkınlıkla izledi.


ÇIRILÇIPLAK YAKALANDI!

Yönetmen Sinan Çetin, Bodrum'da arkadaşları ile tatil yapıyor. Tekne tatili sırasında arkadaşlarına bile aldırış etmeden anadan doğma soyunan Sinan Çetin, kameralara yakalandı. Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, ailesiyle Bodrum'da tatil yapıyor. Nil Karaibrahimgil ve reklamcı eşi Serdar Erener, önceki gün teknesinde Sinan Çetin ile eşi Rebekka Haas'ı ağırladı. Uzun bir deniz keyfi yapan yönetmen Çetin, sudan çıkıp kurulanırken mayosunu çıkardı ve çevredekilere aldırış etmeden çırılçıplak duş aldı. 


NİL KARAİBRAHİMGİL BİLE ORADAYDI!

Nil Karaibrahimgil'in yanı sıra teknedeki diğer iki kadına da aldırış etmeyen Sinan Çetin, uluorta soyunarak herkesin ortasında mayosunu değiştirdi. Çırılçıplak bir şekilde objektiflere yansıyan Sinan Çetin'in rahatlığı görenlere 'yok artık' dedirtti. Yönetmen Sinan Çetin 2017 yılında da Bodrum'daki ıssız bir koyda yine çırılçıplak aynı şekilde kameralara yakalanmıştı.

HERHALDE OĞLUNA ÖZENDİ!

Yönetmen Sinan Çetin ile Rebekka Çetin'in evliliğinden dünyaya gelen Rafael Cemo Çetin de bir taşın üzerinde çırılçıplak poz vermiş ve pozları ile magazin gündemini deyim yerindeyse sallamıştı!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal