Hasta Olduğu Bilinen Fatma Girik'ten Yürekleri Burkan Haber Geldi, Sağlık Durumu Nasıl?

Türk sinemasının usta isimlerinden 78 yaşındaki oyuncu Fatma Girik'in sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Girik, hayranlarının yüreklerini burktu!

14.06.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 14.06.2021-12:42)

Türk sinema tarihinin en başarılı oyuncularından biri olan Fatma Girik, geçirdiği beyin ameliyatları ve kalça operasyonu sebebiyle yürümekte zorluk çekiyor. Kendisi, en azından yürüyebilmek, temiz hava soluyabilmek için tedavi olmak istediğini belirtti. Girik, 20 yıldır yaşadığı Bodrum'daki evinden ayrılacak ve tedavi olabilmek için İstanbul'a gelecek!

AMELİYAT GEÇİRMİŞTİ!

Yeşilçam'ın en başarılı oyuncularından biri olan Fatma Girik, Bodrum'daki evinde daha önce birkaç kez düşmüş, bu kazalardan birinde kalça kemiğini kırmıştı. Girik, 2019 yılının Şubat ayında da beyin ameliyatı geçirmişti.

ARTIK YÜRÜMEK İSTİYOR!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, 20 yıldır Bodrum'un Torba mahallesi'nde eşi Memduh Ün ile birlikte mutlu bir yaşam sürüyor. Girik, en son olarak menajeri ile ettiği sohbette bazı açıklamalarda bulundu. Zor günler geçiren ve fizik tedavi gören usta oyuncu en büyük halinin koşmak olduğunu söyledi: 'Rüyalarımda hep koşuyorum. O eski günlerimi çok özledim. Tedavim için İstanbul’a dönüş süremi hızlandıracağım' şeklinde konuştu.

VİLLASINI SATIYOR!

Fatma Girik, yaşadığı sağlık sorunları sebebi ile İstanbul'a yerleşme kararı alarak bir süre önce lüks villasını 32 milyon TL.’ye satışa çıkarmıştı. Girik, villasının satışını beklemeden İstanbul’a taşınmaya ve bir an önce tedavi olmaya karar vererek Bodrum'dan ayrılıyor. Girik, ablası Müesser hanım ile birlikte İstanbul Gayrettepe'deki evinde yaşayacak.

TEDAVİSİ UZUN SÜRMÜŞTÜ, BU SEFER DE ÖYLE OLACAK

2016 yılında kalça kemiği ameliyatı olan Girik, yürüme güçlüğü çekmesinden dolayı da 2019’da Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Usta oyuncunun yürüme güçlüğü, uygulanan fizik tedavi ile düzeltilmeye çalışılmıştı. Fakat kısa süreli bir başarı elde edilmiş ve usta oyuncu bir süre sonra tekrar aynı ağrılarla savaş vermeye devam etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal