13 Haziran Survivor Kim Elendi?

Survivor 2021 finali yaklaşıyor. Dün gece Survivor’da adadan bir isim daha ayrıldı. Peki, Survivor'ın son bölümünde kim elendi?

14.06.2021-09:20 - (Son Güncelleme: 14.06.2021-09:20) 13 Haziran Survivor Kim Elendi?

Survivor’da final yaklaştıkça heyecan artıyor. 13 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümde ödül oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. Finalin yaklaşması ile yarışmacılar artık bireysel olarak mücadele ediyor. Hafta boyunca bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacılar, eleme için aday gösteriyor. Bu haftanın eleme adayları Ayşe, Aleyna ve Batuhan olmuştu. 13 Haziran Sms Sıralaması’na göre adaya veda eden isim Batuhan oldu.

Survivor’da bu hafta dokunulmazlığı kazanan ilk isim Poyraz olmuştu ve eleme adayı olarak Batuhan’ın ismini vermişti. İkinci bireysel dokunulmazlığı ise Berkay kazandı ve kendi takım arkadaşı Aleyna’yı potaya yolladı. Berkay bu hafta performansını arttırarak 13 Haziran bireysel dokunulmazlığı da kazandı. Berkay bu sefer karşı takımdan Ayşe’nin adını verdi. Böylelikle eleme potasına giren isimler Aleyna, Ayşe ve Batuhan oldu.

13 HAZİRAN SMS SIRALAMASI

13 Haziran SMS sıralamasına göre Aleyna, Ayşe ve Batuhan arasında en az oyu olan Batuhan oldu ve Survivor’a veda etti. Acul Ilıcalı artık sms sıralamasını paylaşmıyor. Seyirciler 3 eleme adayı belli olduktan sonra oy kullanabiliyor. Oy yalnızca eleme adaylarına atılabiliyor. Bu oylamanın sonuçları ise halkla paylaşılmıyor.

13 HAZİRAN ÖDÜL OYUNU

Dün akşam yapılan ödül oyununda Yunan takımı da dahil oldu. Ödül oyununu kazanan takım ise Bahamalar’da yer alan 2 farklı adaya gitmeye ve bu adalardan birinde partiye katılmaya hak kazandı. Yunan takımının da dahil olduğu oyunda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Sakis-Poyraz, Eleni-Karolina, Marialena-Ayşe, Dora-Berkay ve Berkay-Koro arasındaki mücadeleler nefes kesti. Mavi takım kritik sayılar kazanarak 10-5’lşik bir skorla ödülün sahibi oldu.

SURVİVOR BATUHAN KİMDİR?

Batuhan Karacakaya, finale 2 hafta kala adaya veda eden isim oldu. Başarılı bir Survivor geçiren yarışmacının elenmesi seyircileri şaşırttı. Ayşe, Aleyna ve Batuhan arasında geçen oylamada, Batuhan diğer yarışmacılara göre daha az oy alarak elendi.

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 yılında doğdu. Oyuncu kimliği ile tanınan yarışmacı; Aşk-ı Memnu, Umutsuz Ev Kadınları, Diriliş Ertuğrul dizilerinde rol aldı. Özellikle Aşk- Memnu’daki Bülent rolüyle hafızalara kazındı. Son olarak ise Diriliş Ertuğrul dizisinde, Engin Altan Düzyatan’ın hayat verdiği Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar’ı canlandırdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal