Survivor Nagihan doping mi kullandı? Nagihan Karadere koşusu neden sayılmadı? Nagihan diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'ın Ünlüler takımında yer alan yarışmacısı Nagihan Karadere'nin doping kullandığı yönünde bir takım iddialar ortaya atıldı. Ünlüler Nagihan'ı, rekor koşusu döneminde doping kullandığı suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Peki, Survivor Nagihan doping mi kullandı? Nagihan Karadere koşusu neden sayılmadı? Nagihan diskalifiye mi olacak?

05.04.2022-13:01 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-13:01) Survivor Nagihan doping mi kullandı? Nagihan Karadere koşusu neden sayılmadı? Nagihan diskalifiye mi olacak?

TV8 ekranlarının en çok seyredilen yarışması Survivor All Star'ın Ünlüler takımı oyuncusu Nagihan Karadere hakkında doping iddiaları ortaya atılırken bu iddialar gündeme bomba gibi düştü. 


Survivor Nagihan doping mi kullandı?Bir dönem kısa mesafe koşucusu olan Survivor Nagihan'ın rekor koşu denemesinde doping kullandığı iddia edilirken Nagihan'ın bu iddialara yönelik sözleri de rekorunun 11 yıllık olduğu ve bu iddiaların asılsız olduğu yönünde oldu.

Nagihan Karadere koşusu neden sayılmadı?

Nagihan Karadere koşusu neden sayılmadı?

2012 yaz olimpiyatlarında forma giyen Survivor Nagihan, atletizm 400 metre engellilerde seçmelere katıldı ve buradaki mücadelesinde hatalı çıkış yapmasından dolayı yarış dışı bırakıldı. Londra'da gerçekleştirilen yaz olimpiyatlarındaki elemelerde 4. seri yarışmacısı olmak için piste çıkan Nagihan'ın kulvardaki yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan koşmaya başladığı ve bu nedenle hatalı çıkış yaptığı varsayılarak hakem tarafından yarış dışı bırakıldığı öğrenildi.

Nagihan diskalifiye mi olacak?

2012 Londra olimpiyatları için A barajını geçen ve yarışlarda yerini alan Nagihan'ı 400m engelli rekor derecesinin 55.09 saniye olduğu belirtilirken Çin'in Shenzhen kentinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda ise yine 4x400 metre bayrak yarışında Türk millî takımında yer alan Nagihan, bu yarıştan bronz madalya ile dönmüştür.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal