Survivor kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belli oldu mu? Survivor yeni takımlar için flaş iddia

TV8 ekranlarının en sıkı takip edilen yarışma program Survivor All Star 2022 maratonu tüm hızıyla devam ederken kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının yeni takımları ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

18.04.2022-13:24 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-17:05) Survivor kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belli oldu mu? Survivor yeni takımlar için flaş iddia

Son günlerine en çok izlenilen yarışmaları arasında yer alan Survivor All Star 2022'de ünlüler ve gönüllüler takımları dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için nefes kesen mücadeleler veriyor. Yarışmanın yayınlanan son bölümünde ünlüler takımda Adem Kılıçcı'nın sakatlığı geceye damga vururken, yarışmada takımların değişeceği yönünde çok farklı bir iddianın ortalarda dolaştığı öğrenildi.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün yapılan konseyde bir açıklama yapmış ve açıklamasında ünlüler takımından bayan yarışmacının elenmesi durumunda takımlar değişebilir ve birbirleriyle karıştırılabileceğini söylemişti. Ilıcalı'nın bu açıklamasında sonra yarışmanın izleyicileri takımları değişip değişmediğini merak etmeye başladı.

Survivor kırmızı ve mavi takım yarışmacıları

Survivor kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belli oldu mu?

Survivor All Star yarışması için hemen hemen her gün yeni haberler gündeme geliyor. Acun Ilıcalı'nın takımların karışıp karışmayacağı ile ilgili verilecek olan kararla ilgili seyircilerin düşüncelerini öğrenmek için sosyal medya hesabından bir anket düzenlemişti. Acun Ilıcalı'nın birkaç hafta önce yaptığı ankette "Takımlar değişmeli mi?" sorusuna çok sayıda seyirci 'Hayır' yanıtını vermişti.

Survivor kırmızı ve mavi takım yarışmacıları

Acun Ilıcalı'nın konseyde yaptığı bir açıklamada ise kırmız takımdan bir kadın yarışmacının ayrılması işle birlikte takımların karışabileceği ihtimalinin doğabileceğini söyledi. Ilıcalı'nın bu açıklamasında sonra kırmız takım ile mavi takımın karışıp karışmayacağı merak konusu oldu.

Survivor yeni takımlar için flaş iddia

Takımların birbirleriyle karışmasından sonra kırmızı takım yarışmacılarının Batuhan, Parviz, Anıl, Gökhan, Ogeday, Sema, Merve, Sude, Ayşe ve Yağmur olacağı belirtilirken mavi takım yarışmacılarının Hikmet, Barış, Atakan, Berkan, Adem, Evrim, Seda, Nisa ve Nagihan olacağı iddiaları ortaya atıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal