Survivor Barış Nisa'yı dövdü mü? Survivor Nisa'dan şok iddia

TV8'in sevilen programı Survivor'da dün akşam konsey sırasında şaşırtıcı diyaloglar yaşandı. Nisa, oyun sırasında Barış'ın kadınları döven biri olduğunu ima etmişti ve Barış bu duruma konseyde açıklık getirmek istedi. Karşılığında Nisa'nın söyledikleri ise şaşırtıcı oldu. İşte detaylar...

18.04.2022-15:40 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-15:40) Survivor Barış Nisa'yı dövdü mü? Survivor Nisa'dan şok iddia

Survivor All Star'da dün akşam yaşananlar izleyenleri de yarışmacıları da şok etti. Nisa, konseyde "O kadar kez ağladım, evinde kapandım ve o kadar çok şey oldu ki." sözleri ile dikkatleri üzerine çekti. Bu sözlerin üzerine Barış Murat Yağcı'nın kendisine el kaldırdığını da ifade etti. İşte konuya ilişkin detaylar...

Dün akşam ekranlara gelen dokunulmazlık oyunu sonrasında Barış Murat Yağcı kaybeden gönüllüler takımına moral vermek için birkaç şey söylemesinin üzerin Nisa Bölükbaşı "Çıldıracağım. Bak sinirleniyorum. Kadınları döven adam, kadınları ağlatan adam şuan kadınlar ağlıyor diye şov yapıyor." sözleri ile akşam yapılacak konseyde gündem oldu.

"Kadınları döven adam kızları teselli ediyor"

Nisa, yarışmadan sonra bu iddiaları öne sürünce konsey sırasında söz alan Barış şu sözleri dile getirdi:

"Nisa benimle ilgili yerli yersiz kadınları döven adam takımdaki kızları teselli ediyor ve şov yapıyor ifadesi kullanmış... Kendi takım arkadaşlarımı teselli etmem onun için neden sorun oldu onu merak ediyorum. Benim ondan beklentim benimle ilgili hiçbir şeyi görmesin. Beni kadın düşmanı gibi göstermekten vazgeçsin."

Nisa ise Barış'ın söylediklerine karşın şu cevapları verdi:

"Söyleyecek fazla bir şey yok. Bilen biliyor. Kendisi de biliyor. O an orada içimden gülmek geldi çünkü öyle hissettim. Ne yaşadığımızı bir biz bir Allah bilir. O yüzden şuan açıklamak istemiyorum. O an içimden söylemem gerektiyse sebebi vardır da söylüyorumdur. Yoksa ben de görmezden geliyorum. Merak etmesin."

Nisa'dan el kaldırdı iddiaları!

Nisa'nın açıklamalarından sonra Barış özür beklediğini dile getirirken Nisa ise şunları söyledi:

"Resmen karalıyor. Öyle bir algı yapıyor ki Nisa onu dövmüşüm gibi. Nisa zaten 24 saatin 16 saati ağlıyordu geri kalanlarında da uyuyordu. Şov yapmak istesem başka bir şey yapardım." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal