Survivor All Star Bora ile Adem neden kavga etti? Survivor Bora ve Adem ceza alacak mı?

Survivor All Star 2022 tüm heyecanıyla devam ederken son bölümde Adem ve Bora'nın kavgası gündeme damgasını vurdu. Yayınlanan fragmanda Bora ve Adem'in arasındaki gerilimin nedeni merakları arttırdı. Bora ve Adem neden kavga etti? Bora ve Adem kavgası hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

06.03.2022-21:51 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-14:00)

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022 zorlu şartlarıyla devam etmektedir. Yayınlanan son fragmanda Adem Kılıçcı ile Bora Edin arasındaki gerilim gündem oldu. Ünlüler takımında yer alan Adem ve Bora neden kavga etti sorusunun yanıtı haberimizde yer almaktadır. 

Survivor Adem ve Bora neden kavga etti?

Survivor All Star 2022 Bora ile Adem neden kavga etti?

Yayınlanan son fragmanda Bora'nın Adem'e "Konsey'de yazacağın ismi neden değiştirdin" şeklindeki sorusu üzerine ortam gerilirken Adem Bora'ya "Burası bunun yeri mi? Neden bunu gelip benim yüzüme söylemiyorsun" şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine Bora ile Adem kavga ederken, Adem Bora için "Takıma geldin mikser gibi burayı karıştırma'' ifadelerini kullandı. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor'da, ilerleyen günlerde Adem ile Bora arasında bir gerginliğin daha olup olmayacağı ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal