Survivor SMS nasıl atılır, numara kaç? Survivor oy atma sms ücreti ne kadar?

TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan Survivor yarışmasında dokunulmazlık oyunları sonrası oylama başlatıldı. Düzenlenen konseyde eleme adayları belirlenmeye başladı. Toplu oylama üzerine vatandaşlar SMS nasıl atılır sorusuna yanıt aramaya başladı. Survivor SMS nasıl atılır? Survivor'da oy nasıl verilir? İşte Survivor oylaması ve SMS hakkında merak edilenler haberimizde.

06.03.2022-21:18 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-14:47) Survivor SMS nasıl atılır, numara kaç? Survivor oy atma sms ücreti ne kadar?

Survivor All Star 2022 yarışmasında oy vermek isteyenler TV8 yan ekranlarını kullanabilir. Bunun yanı sıra SMS oylaması da çok kez yapılmaktadır. Survivor yarışmasında nasıl oy verilir, SMS nasıl gönderilir? İşte Survivor oylaması hakkında detaylar haberimizde. 

Survivor oy kullanma işlemi nasıl gerçekleşiyor? 

TV8 yan ekran uygulaması kullanılarak Survivor yarışmasında oy verilebilir ve bunun yanı sıra kamera arkaları, özel fotoğraflar ve içerikleri de görebilirsiniz. Android ya da İphone sürümlerine TV8 yan ekran uygulaması kolaylıkla indirilebilir. 

Survivor SMS nasıl atılır?

Survivor SMS ile oy kullanma ücreti ne kadar? 

Vatandaşlar destekledikleri yarışmacı için SMS göndermek isterken 1 SMS'in ne kadar olduğunu araştırmaktadır. Survivor eleme adayı olan ya da desteklediğiniz yarışmacının ismi yazılarak 1890'a SMS atarak oy verebilirsiniz. Bunun ücreti ise 3.9 TL'dir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal