Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor’da Ödül Oyunu Ne Oldu?

Survivor, dün akşam 40. bölümüyle TV8 ekranlarında izleyici ile buluştu. 4 Mart Perşembe günü yayınlanan Survivor’da, ödül ve market oyunları oynandı. Takımların kıyasıya mücadele ettiği bu bölümde, heyecan doruktaydı. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor’da ödül ne oldu? İşte detaylar…

05.03.2021-13:34 - (Son Güncelleme: 05.03.2021-13:34) Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor’da Ödül Oyunu Ne Oldu?

Ünlüler ve gönüller zorlu parkurlarda mücadele etmeye ve kıyasıya yarışmaya devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen bölümde ise takımlar, market oyununda karşı karşıya geldi. Ayrıca Survivor 2021 yarışmasında, ünlülerin ve gönüllerin takım kaptanları da seçildi.

TAKIM KAPTANLARI BELLİ OLDU

Kaptanlık seçiminde ünlüler takımı yine Barış’ı kaptan seçerken, gönüllüler takımı ise bu kez değişikliğe giderek Reşat yerine Hanzade’yi takım kaptanı seçti.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor Türkiye’de ünlüler ve gönüllüler, aç kalmamak için kıyasıya mücadele ettikleri ödül oyunlarında, farklı oyunlar ve parkurlarda ellerinden gelenin fazlasını yapmaya devam ediyor. Kaydırakla başlayan havuzda engelleri aşan yarışmacılar, finale geldiğinde üç başarılı halka atışı yaparak etabı tamamladılar. Mükemmel mücadelenin ardından yarışın kazanını, 10-8 skorla ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNU NE OLDU?

Survivor’ın dün ekrana gelen son bölümde, oyunu kazanan ünlüler takımı oldu. Ünlülerin kazandığı ödül ise, giysilerinin ve nevresim takımlarının yıkanarak temizlenmesiydi. Ayrıca yemek ödülü olarak patates püresi ve patlıcanlı köfte kazandılar.

SURVİVOR'DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da ilk mücadeleyi ödül oyunu için oynayan takımlar, bu oyunu kazandıktan sonra market oyununu oynadılar. İki takımdan dörder yarışmacı, dört ucundan iple tuttukları tepside topları devirmeden parkuru tamamlamaya çalıştılar. Günün sonunda, 7-2 farkla market oyununu kazanan gönüllüler takımı oldu. Market oyununun ödül oyunu ise, ekmek, fıstık ezmesi ve yumurta oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal