Survivor All Star 2022'ye Veda Eden Yarışmacı İsmini Duyduğunda Gözyaşlarına Boğuldu

Önceki gün Survivor’da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmadan elenen kişinin yaptığı konuşma ve ağlaması sosyal medyaya damga vurdu. İşte habere ilişkin o detaylar…

24.02.2022-09:49 - (Son Güncelleme: 24.02.2022-10:00) Survivor All Star 2022'ye Veda Eden Yarışmacı İsmini Duyduğunda Gözyaşlarına Boğuldu

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star, her yıl olduğu gibi bu yıl da TV8 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hem psikolojik hem de fiziksel savaş verdiği yarışmada, dokunulmazlık yarışını kaybeden takımlardan eleme adayları sürgün adasına gönderiliyor. Sürgün adasında hem oyunlardan hem de ödüllerden muaf olan yarışmacılar, ada konseyine kadar meraklı bekleyişini sürdürüyor. Bu haftanın eleme adaylarında olan isimleri ise Yasin, Yunus Emre, Nagihan, Gökhan Keser gibi isimler yer aldı. Yarışmacıların eleme potasındaki meraklı bekleyişi sürerken, Acun Ilıcalı en az sms oylaması alarak adaya veda eden ismi açıkladı. 

ELENEN İSİM YUNUS EMRE OLDU

Her hafta ve her oyunda canla başla mücadele eden yarışmacılar arasında yer alan Yasin, Yunus Emre, Nagihan ve Gökhan Keser bu haftanın eleme adaylarından oldu. Survivor’daki şampiyonluk hayaline veda eden ismi açıklayan Acun Ilıcalı, bu kişinin smste en az oylama alan Yunus Emre olduğunu dile getirdi. İsmini duyunca gözyaşlarına boğulan Yunus Emre, takımdaki en iyi arkadaşı olan Yasin’e sarılarak ağladı. Birbiriyle oldukça iyi anlaşan ve adada birlikte vakit geçiren ikilinin yollarının ayrılması Yasin’in de duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu. Uzun süre birbirine sarılarak ağlayan Yunus Emre ise veda konuşması olarak; ‘’ Sırtlanlar sürülerle avlanırlar. Ama aslanların kaplanların ailesinden başka ihtiyaç duyacağı kimse yoktu. Bu yüzden başım dik gidiyorum’’ cümlelerini sarf etti. Acun Ilıcalı da adaya veda eden yarışmacı hakkında kişisel görüşlerini dile getirerek; ‘’ Sevdiğim bir yarışmacıydın. Bana göre erken elendin. Yaramaz ama sempatik birisin. O yaramazlığını biraz azaltırsan sosyal hayatta daha çok sevilen biri olursun. Zaman zaman sana kızsam da aramız iyidir seninle. Survivor çerçevesinde ise yaramazlıklar yaptığın oldu’’ ifadelerini kullandı. 

yunus emre

ILICALI: ALTI YARIŞMACI VEDA EDECEK

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Survivor kritiklerinin yapıldığı Survivor Ekstra programının da önceki gün konuğu olan Acun Ilıcalı, çok sevilen ve her yıl popülerliğini koruyan yarışma hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı çekimleri Dominik’te süren Survivor yarışmasının Mart ayından itibaren yeni bir döneme geçtiğini duyurdu. Tahmini Haziran’ın sonunda final yapılacağı düşünülen Survivor’ın artık elemelerinin sıklaştırılacağı duyuruldu. Ilıcalı; Survivor'da bundan sonra hızlandırılmış eleme dönemi başlıyor. Artık haftada iki akşam eleme olacak. Survivor'a son katılan yarışmacı Ayşe Yüksel olmuştu. Bundan sonra yeni yarışmacı da gelmeyecek. Bir kaç hafta sonra adeta yarı final gibi elemeler yaşayacağız’’ dedi. Açıklamalarına devam eden Ilıcalı birleştirme partisine ilişkin bilgiyi de verdi. Ünlü televizyoncu; ‘’ Survivor birleşme partisiyle birlikte tam anlamıyla başlayacak. Asıl kadrolar birleşme partisinde oluşacak, bu parti bizim için Survivor'ın başlama düdüğü olacak. Birleşme partisine 22 yarışmacı katılacak. İki takımdan da 11'er yarışmacı olacak. Birleşme partisini Mart sonunda yapacağız. 3 hafta içinde 6 yarışmacı veda edecek’’ diyerek değişiklikleri izleyicilerle paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal