Survivor All Star 2022’de Kim Elendi? Acun Ilıcalı Yarışmaya Dair Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da, dün akşam yayınlanan yeni bölümde adaya veda eden isim belli oldu. Survivor All Star 2022’de kim elendi? İşte o detaylar…

11.06.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-10:37) Survivor All Star 2022’de Kim Elendi? Acun Ilıcalı Yarışmaya Dair Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor, bu sene geçtiğimiz yıllarda gösterdikleri performanslarla kendilerini kanıtlamış yarışmacılardan oluşuyor. Birbirinden hırslı yarışmacıların olduğu Survivor All Star kadrosunda, dün akşam yayınlanan yeni bölümde adaya veda eden isim belli oldu. Bu yılki yarışmaların geçtiğimiz yıllara kıyasla çok daha zor olduğunu her fırsatta dile getiren Acun Ilıcalı konseyde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı; ‘’Bu survivor çok zor olacak. 2. haftadan 4'er 5'er kilo verdiğinizi görüyorum. Ödülün miktarı olarak daha az ödül alacaksınız. Arkadaşlar bu bir All Star. Burada en hızlı koşan kazanmayacak. Çemberi en iyi atan da kazanmayacak. Burada en dayanıklınız kazanacak. Bu senenin şampiyonunun en dirençli olan kişi olmasını istiyorum. En zor şartları yenen yarışmacı grubu. Bu sene ilk kez bırakan olabilir’’ ifadelerini kullandı.

ELENEN İSİM YEDEKLERDEN GİRMİŞTİ

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’nın bu iddialı sözlerinden sonra yarışmada gösterilecek performanslar ve dayanıklılık ön plana çıkarken, yarışmacılar şampiyonluk için canla başla mücadele etmeye devam ediyor. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında gönüllüler takımı iki kez kazanırken, ünlüler takımı da yalnızca bir defa kazandı. Buna göre eleme adaylarını belirleyen yarışmacılardan sürgün adasına giden ilk isim Mert olurken, sırasıyla Berna, Ayşıl ve Sercan oldu. Sürgün adasında oyunlardan ve ödüllerden muaf bir şekilde günlerini geçiren eleme adayları için konsey de oldukça stresli geçti. Yapılan oylamalar sonucunda ise adaya veda eden isim yedeklerden giren yarışmacı Ayşıl oldu.

survivor ayşıl

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal