Suriyeli göçmenin yaptıkları sosyal medyada büyük tepki topladı: Şehit Ömer Halisdemir'in heykeliyle dalga geçti!

15 Temmuz darbe girişiminde darbecilere direnirken şehit düşen Ömer Halisdemir'in heykeliyle dalga geçen Suriyeli göçmenin hareketleri büyük tepki çekti. Niğde'de yaşanan olayın ardından ismi açıklanmayan Suriyeli göçmenin gözaltına alınmasına ilişkin görüşler paylaşıldı.

24.03.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-10:18)

15  Temmuz 2016 yılında Türkiye'de darbe girişimi yapılmıştı. Darbe girişiminde kahramanca bir hareket yapıp şehit olan Ömer Halisdemir, vatandaşın gönlünü kazandı. Son zamanlarda Niğde'de video esnasında yapılan hareketler sosyal medyada  gündem oldu. 

Niğde'de Suriyeli göçmen olduğu aktarılan bir kişi, 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in heykeliyle dalga geçtiği anları kayda alıp sosyal medyadan paylaştı. Darbeci Semih Terzi'yi durdurarak kalkışmanın başarıya ulaşmasını engelleyen Ömer Halisdemir'e yapılan büyük terbiyesizlik sosyal medyada büyük tepki topladı.

Heykelin önünde dalga geçti

Ne zaman çekildiği belli olmayan görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Görüntülerde Suriyeli bir göçmenin Ömer Halisdemir'in heykeli önünde kendi dilinde bir şeyler söylediği ve güldüğü görülüyor. O kişinin arkadaşı da aynı şekilde Ömer Halisdemir'in heykeli önünde gülerek video çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal