15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde Parça Koptu! İşte Görüntüler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Ortaköy Viyüdüğü'nde bazı parçalar koptu, vatandaş tedirgin oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri derhal olay yerine intikal ederek, parça kopan bölgenin altına file gerdi. Müdahale havadan görüntülendi.

04.10.2021-17:02 - (Son Güncelleme: 04.10.2021-18:15) 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde Parça Koptu! İşte Görüntüler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Ortaköy Viyüdüğü'nde bazı parçaların koptuğunu tespit eden yetkililer derhal güvenlik önlemleri almaya başladı.

Harekete geçen Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ekipleri, viyadüğün altından file gererek düşen parçalara karşı geçici önlem aldı. Karayolları ekiplerinin viyadüğün altına file gerdiği çalışmalar havadan drone ile görüntülendi.

EKİPLER VAKİT KAYBETMEDEN FİLEYİ GERDİ

Viyadükten kopan parçaların yere düşmesini önlemek maksadıyla file gerilirken, köprünün tadilat çalışmalarına en kısa sürede başlanacağı öğrenildi.


İSTANBULLULAR VİYADÜKTEN KOPAN PARÇALARI GÖRÜNCE TEDİRGİN OLDU

Mahalle sakinlerinden Ahmet Yılmaz’ın olayı yorumlarken, ‘Yapılmasında fayda var. Biraz insanları engelliyor ama bunun yapılması önemli. Yukarıdan taş da düşüyor. Ama önemli olan viyadükten gelen sular. Aralardan akan sular panelleri aştı. O taşlar da yerinden oynadığı için düşüyordu. Tabi elli senelik köprü. Ömrü doldu. Tamir edilmesi gerekir. Yapıyorlar güzel bir şey.’ ifadelerini kullandı. 

Bir diğer vatandaş Harun Atay ise ‘Buradan insanlar da gelip geçiyor. Yapılması iyi oluyor. Allah korusun bir insanın başına gelse ona zarar verebilir. Şuan file çekiliyor. Daha önce aracın üzerine taş düşmüştü. Yapılmasından memnunuz’ ifadelerine kullanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal