Süper Mario karakterleri sosyal medyada gündem oldu! İşte tartışma yaratan o fotoğraf

Bir dönemin en popüler oyunlarından Süper Mario’nun karakterleri sosyal medyada gündem oldu. Süper Mario’dan alınan bir görüntü milyonlarca kişinin kafasını karıştırdı. İşte tartışma yaratan o fotoğraf...

21.07.2022-17:04 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-17:04)

Bir dönemin en sevilen atari oyunlarından Süper Mario’nun 1989 tarihinde televizyonda yayınlanan ‘’The Super Mario Bros Super Show" programındaki bir görüntü son zamanlarda sosyal medyayı oldukça karıştırdı. Söz konusu görüntüyü gören kullanıcılar fotoğraf hakkında yoğun bir tartışmaya girişti.

Süper Mario’nun tartışmalı fotoğrafı

Prensesini kurtarmak için ejderhayı alt etmek zorunda olan Süper Mario, bir dönemin en sevilen karakterlerinden birisiydi. Süper Mario’nun 1989 tarihinde televizyonda yayınlanan ‘’The Super Mario Bros Super Show" programındaki bir görüntü ise sosyal medyada günün en çok tartışılan konuları arasında yer aldı.

Super Mario

Süper Mario'nun merdivenlerde koşan karesi ile başlayan tartışmada kullanıcılar karakterin tam olarak hangi yöne koştuğu konusunda adeta birbirine girdi. 

Süper Mario'nun merdivenlerde koşan karesi ile başlayan çılgınlıkta tam olarak hangi yöne koştuğu soruldu.

Kullanıcıların bazıları Süper Mario'nun yukarı, bazıları ise aşağı doğru koştuğunu savunurken İngiliz The Sun gazetesi ise bu illüzyonlu görüntüyü 5 saniyede çözenlerin yüksek bir IQ seviyesine sahip olduğunu ortaya koydu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal