Doya Doya Moda yarışmasıcı Nihan kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Nihan mesleği ne, evli mi? Nihan Sağır instagram hesabı var mı?

Doya Doya Moda yarışmasının yeni sezonu yarışmacıları ön plana çıkmaya devam ederken dikkat çeken yarışmacı Nihan oldu. Doya Doya Moda Nihan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

21.07.2022-13:11 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-13:11) Doya Doya Moda yarışmasıcı Nihan kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Nihan mesleği ne, evli mi? Nihan Sağır instagram hesabı var mı?

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda tüm hızıyla devam ederken yarışmacı Nihan yaptığı eleştiriler ve tavırları ile gündeme gelmeyi başardı. Makyaj uzmanı olduğunu söyleyen Nihan Sağır'ın kim olduğu merak konusu oldu. Doya Doya Moda yarışmacısı Nihan kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? 

Doya Doya Moda Nihan kimdir? 

1989 yılında dünyaya gelen Nihan Sağır, bir evlilik yapmış ve bir evladı vardır. Trabzonlu olan Sağır, inatçılığı ile tanınırken asıl mesleğinin ise makyaj uzmanı olduğunu belirtti. Birçok profesyonel isme makyaj yapan Sağır, Doya Doya Moda yarışmasına katılım sağladı. 

Doya Doya Moda Nihan kimdir?v

Doya Doya Moda Nihan instagram hesabı 

TV8 ekranlarının sevilen yarışmacısı Doya Doya Moda'nın Nihan yarışmacısının instagram hesabında 15 bin takipçi ver alırken kullanıcı adı ise @nihansagr'dır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal