Super Mario animasyon filmi ne zaman çıkacak? Süper Mario filmi yayın tarihi

Sevilen oyun karakteri Mario'nun sinemaya uyarlanan animasyon filmi heyecanla beklenirken üzücü bir haber geldi. Film yapımcısı tarafından yapılan paylaşımda seyirciden özür dilenerek filmin ertelendiği açıklandı. Peki, Mario animasyon filmi neden ertelendi? Mario animasyon filmi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

27.04.2022-10:39 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-10:39) Super Mario animasyon filmi ne zaman çıkacak? Süper Mario filmi yayın tarihi

Yarattığı oyun karakterlerini sinemaya taşımayı sevmeyen Nintendo, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamayla Mario karakterinin 2022 yılı Aralık ayında sinemaya taşınacağını açıklamıştı. Ancak, Mario karakterini tasarlayan Shigeru Miyamoto, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Super Mario Bros. filminin 2023 yılı bahar dönemine ertelendiğini duyurdu.

Super Mario Bros. 2023 yılında yayınlanacak!

Filmin gösterimin tarihinin neden ertelendiği henüz bilinmiyor. Miyamoto, filmin yapım ortağı Illuminatio CEO'su Chris Meledandri ile yaptıkları değerlendirmenin ardından yayın tarihinin Japonya'da 28.04.2023, K. Amerika'da ise 7.04.2023 olmasına karar verdiklerini belirtti.

Yayın tarihinin ertelenmesiyle büyük bir üzüntü yaşayan Mario karakteri hayranlarına da seslenen Miyamoto, hayranlardan özür dileyerek "Söz veriyorum beklediğinize değecek" dedi.

 super mario bros filmi

Filmin kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Baş karakter Mario'yu başarılı aktör Chris Pratt, Princess Peach karakterini Anya Taylor-Joy, Bowser karakterini ise Jack Black canlandıracak.

Söz konusu film Mario serisinin 1986 yılında yalnızca Japonya'da gösterime giren Super Mario Bros The Great Mission to Rescue Princess Peach ile 1993 yılında yapılan Super Mario Kardeşler filmleri sonrasında 3. uzun metrajlı film uyarlaması olarak vizyona girecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal