Süper Lig'de Galatasaray'ın, Altay ile oynayacağı karşılaşmanın kafilesi belli oldu!

Süper Lig'de Galatasaray'ın, Altay ile karşılaşacağı maçta kadrolar belli olmaya başladı. Son gelen bilgiye göre ise takımın bazı önemli futbolcuları İzmir'e götürülmeyecek.

23.04.2022-14:28 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-14:36)

Galatasaray'ın yarın İzmir deplasmanında karşılaşacağı Altay maçı ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların zorlu deplasmanı öncesi nasıl bir kadro ile sahada yer alacağı ise merak konusu haline gelmiş durumda. Oynanacak olan zorlu mücadelede takımın bazı yıldız isimleri ise sahada olmayacak.

O futbolcular kafilede yer almadı

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın kamp kafilesi belli oldu. Galatasaray'da Sofiane Feghouli, Barış Alper Yılmaz, Olimpiu Morutan ve Taylan Antalyalı kafilede bulunmadı. Mücadele yarın saat 20.30'da oynanacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak olan maçın hakemi ise Volkan Bayarslan yönetecek.

Galatasaray'ın kafilesi netleşti.

Mutlak üç puan hedefliyor

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in zorlu deplasmandan 3 puan alarak ligde kalan haftalarda önemli bir seri yakalamak istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Teknik adam böylece üzerindeki baskından da kurtulmak istiyor. Galatasaray'ın, Altay ile oynayacağı maç Domenec için önem taşımakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal