Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'da iç transferde Djaniny ile anlaşmaya varıldı!

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. Bordo mavililer takımdaki geleceği belirsiz olan Yeşil Burunlu oyuncu Djaniny ile anlaşmaya vardı.

23.07.2022-14:00 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-14:12)

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'dan çok konuşulacak transfer hamleleri gelmeye devam ediyor. Bordo mavililerde takıma katılacak isimler kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük gündem haline gelmişken son olarak oldukça dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bordo mavililer Yeşil Burunlu santrafor futbolcu Djaniny ile anlaştı. Futbolcu ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

Oyuncuyla yola devam edecekler

61 saat sitesinden gelen habere göre; Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kesin olarak takımda kalmasını istediği tecrübeli santrafor ile masaya oturuldu. Trabzonspor 31 yaşındaki yıldız forvetin kontratını 2 yıl uzatma konusunda anlaşmaya vardılar. Yapılan anlaşmaya göre; Djaniny'nin Fırtına'dan 1.5 milyon euro ve bonuslar alacağı aktarıldı.


Performansı dikkat çekmişti

Tecrübeli yıldız geçen sezon Trabzonspor'da 10 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti ve şampiyonlukta pay sahibi olan isimlerden birisi olmuştu. Futbolcu performansının sonrasında Abdullah Avcı'nın büyük önem verdiği yıldızlardan birisi haline gelmişti. 

Önemli zaferler yaşadı

Yıldız oyuncu Trabzonspor'da Süper Lig şampiyonluğunun yanı sıra 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazanmıştı. Ayrıca 1 kez Meksika Kupası'nı ve Meksika Ligi'ni kazanma başarısı elde etmişti. 

Futbolcu kariyerinde ise Portekiz'in Benfica, Nacional ve Meksika'nın Santos Laguna formasını terletti. Suudi Arabistan ekiplerinden ise Al - Ahlı'de oynadı. Son olarak ise Karadeniz ekibi Trabzonspor'a imza attı. Futbolcunun son olarak ise kariyerine Karadeniz ekibinde devam etceği öğrenildi. Ana mevkisi santrafor olan oyuncu yan mevki olarak ise sağ kanat ve sol kanat olarak görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal