Süper Lig devlerinin transferde ilgilendiği Okay Yokuşlu, takımı Celta Vigo'dan ayrıldı!

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'nun formasını terleten Okay Yokuşlu ile ilgili oldukça flaş gelişmeler yaşanıyor. 28 yaşındaki ön libero takımına veda etti. Oyuncuyla Süper Lig devlerinin de yakından ilgilendiği biliniyor.

01.07.2022-14:45 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-14:53)

A Milli Futbol Takımı'nın yıldız oyuncusu Okay Yokuşlu ile ilgili yaşanan gelişmeler oldukça dikkat çekmiş durumda. Futbolcunun transferiyle Süper Lig devlerinin de yakından ilgilendiği bilinirken oyuncudan müjdeli haber geldi. Futbolcunun takımı Celta Vigo ile yolları ayırdığı öğrenildi.

Açıklama geldi

Okay Yokuşlu tarafından yapılan açıklamada, 'Görüşmelerimiz sonucunda RC Celta ile olan sözleşmemizi karşılıklı olarak feshediyoruz.' ifadelerine yer verildi. Yapılan açıklama futbolseverler tarafından yoğun ilgi çekti.

Kararı merakla bekleniyor

Milli oyuncu Okay Yokuşlu'nun Celta Vigo'dan ayrılığı sonrası alacağı karar büyük merak konusu haline geldi. Futbolcunun adı Süper Lig devlerinden Beşiktaş ve Galatasaray ile de bir süredir anılmaktaydı.


Futbolcunun kariyeri

Futbola İzmir ekibi Karşıyaka'da başlayan oyuncu ardından bir başka İzmir takımı olan Altay'a transfer oldu. Altay sonrasında ise Kayserispor'un yolunu tuttu. Kayserispor sonrasında ise adresi Trabzonspor oldu. Bordo mavili takımda oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken oyuncu ardından İspanyol ekibi Celta Vigo'nun yolunu tuttu. Celta Vigo sonrasında ise West Brom'a kiralık olarak gönderildi. Futbolcu son olarak ise bir başka İspanyol ekibi olan Getafe'ye kiralanmıştı. Şimdilerde ise kulübüyle sözleşmesinin bitmesi sonrası takımından ayrıldı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal