Emre Kılınç Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Medipol Başakşehir Galatasaray’dan Emre Kılınç’ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor

Medipol Başakşehir’den sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Emre Belözoğlu eski takım arkadaşı olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Emre Kılınç’ı istedi. Transferde görüşmeler devam ediyor.

01.07.2022-14:12 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-14:12)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesinde transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray’da geçtiğimiz günlerde teknik direktörlük görevine gelen Okan Buruk’un kadroda değişimlere imza atması beklenirken, futbolcusuna sürpriz bir talip çıktı.

Emre Kılınç'a talip oldular!

Galatasaray’a büyük beklentilerle Sivasspor’dan transfer olan ancak geldiği günden bu yana beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Emre Kılınç’a Medipol Başakşehir talip oldu.

Emre Belözoğlu o ismi özellikle istedi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yeni sezon öncesinde transfer görüşmeleri yaptığı başkanı Göksel Gümüşdağ’dan Galatasaraylı Emre Kılınç’ı istediği ortaya çıktı. Emre Belözoğlu’nun bu transfer için eski takım arkadaşı Okan Buruk ile görüşerek fikir alışverişinde bulunduğu ortaya çıktı.


Okan Hoca kiralık olarak gitmesini istiyor

Okan Buruk oyuncusunun kiralık olarak takımdan ayrılmasını isterken, Medipol Başakşehir cephesi ise Emre Kılınç’ı bonservis ücretiyle birlikte kadrosuna katmak istiyor. İki kulüp arasında pazarlıklar devam ediyor.

Emre Belözoğlu oyuncuyu ikna etti

Ayrıca Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun transfer için Emre Kılınç ile görüştüğü öğrenildi. Belözoğlu’nun gerçekleştirdiği görüşmede Emre Kılınç’ı yeniden kendisini ispat edebileceğine inandırarak transferde ikna ettiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Pazarlıklar devam ediyor...

İki kulüp arasında Emre Kılınç’ın kiralık olarak transferi için bir problem bulunmazken, Medipol Başakşehir cephesinin anlaşmaya satın alma opsiyonu ekletmek adına pazarlıkları devam ediyor.

Haber 365 Spor ÖZEL HABER

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal