Cenk Tosun yeniden Beşiktaş formasını terletecek! Siyah beyazlılar oyuncu ile anlaşmaya vardı

Beşiktaş eski golcüsü Cenk Tosun'un yeniden kadrosuna kattı. Gelen son bilgilere göre futbolcu ile 1+1 yıllığına anlaşmaya varıldı. Futbolcunun 2-3 gün içinde takıma katılacağı öğrenildi.

01.07.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-14:07)

Siyah beyazlılarda taraftarların sevgilisi haline gelmiş ve takımda çok önemli başarılara imza atan Cenk Tosun ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Takımda futbolcunun transfer durumu büyük merak haline gelmişti. Son gelen bilgilere göre siyah beyazlılar oyuncuyu kadrolarına katmayı başardılar.

Detaylar ortaya çıktı

Beşiktaş'tan rekor bir bonservis bedeliyle İngiliz ekibi Everton'a transfer olan daha sonra Crystal Palace takımında kiralık olarak oynayan Cenk Tosun yeniden Türkiye'ye geri dönüyor. Gelen son bilgilere göre Beşiktaş, Cenk Tosun ile 1+1 olmak üzere el sıkıştı. Cenk Tosun'un 2-3 gün içerisinde Beşiktaş antrenmanlarına katılması beklenmekte. 


Oyuncunun kariyeri

Futbola Frankfurt altyapısında başlayan Cenk Tosun ardından takımın A seviyesine yükseldi. Ardından ise Gaziantepspor'a katıldı. Gaziantespor'dan ise Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Beşiktaş sonrasında ise Everton'a rekor bir ücretle transfer oldu. Everton'dan ise İngiliz ekibi Crystal Palace takımına kiralık olarak gitti. Oyuncu sonrasında Beşiktaş'a kiralık olarak gelmişti. Ardından Everton'a dönen oyuncu ile yeniden anlaşmaya varıldığı ve futbolcunun Beşiktaş'a döndüğü öğrenildi.


Önemli başarıları var

Cenk Tosun, Beşiktaş formasıyla unutulmaz zaferlere katkıda bulundu. Oyuncu siyah beyazlılar ile 15/16, 16/17, 20/21 sezonlarında şampiyonluk sevinci yaşadı. Ayrıca Türkiye Kupası'nı kazandı. 2015/16 sezonunda Beşiktaş ile Türkiye Kupası'nı gol kralı olarak tamamladı. Futbolcu bu başarılarıyla siyah beyazlı takımda unutulmaz isimlerden birisi haline geldi. Oyuncuyla ilgili son gelişmeler ise büyük yankı uyandırmış durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal