Cenk Tosun yaptığı paylaşımla Everton'a veda etti! Everton'dan ayrılan Cenk Tosun Süper Lig'e geri mi dönüyor?

Transferde adı Süper Lig devleri ile anılan Milli futbolcumuz Cenk Tosun, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte İngiliz ekibi Everton’a veda etti. Cenk Tosun, Süper Lig’e geri mi dönecek?

23.05.2022-13:30 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-18:09)

2017-2018 sezonunda Beşiktaş’ta gösterdiği harika performansın ardından 22.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’a transfer olan Cenk Tosun’un İngiltere macerası sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte noktalandı.

Beklentilerin altında kalmıştı

İngiliz ekibinde forma giydiği dönemde kiralık olarak Crystal Palace ve Beşiktaş formalarını da terleten Cenk Tosun, Everton formasıyla çıktığı 61 karşılaşmada 11 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlamayı başardı.


Cenk Tosun Süper Lig'e geri mi dönecek?

Sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte transferde ismi Beşiktaş başta olmak üzere Medipol Başakşehir gibi birçok kulüple anılan Cenk Tosun’un yeni durağının Süper Lig olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Everton'a veda etti!

30 yaşındaki golcü oyuncu Cenk Tosun, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla birlikte İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a veda etti. Cenk Tosun, yapmış olduğu paylaşımda ;

‘ Sevgili Everton Ailesi, Burada hayatım boyunca unutamayacağım dört buçuk yıl geçirdim. İnişlerimiz ve çıkışlarımız oldu bu sürede ve artık vedalaşma zamanı geldi. Beraber çalıştığım hocalarıma, takım arkadaşlarıma, personelimize, yönetimimize, başkanımıza ve tabii ki desteklerini hiç esirgemeyen taraftarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duydum ve hayatım boyunca da duymaya devam edeceğim. Everton'ın her zaman kalbimde bir yeri olacak. Bu kulüp inanıyorum ki en kısa sürede potansiyeline ulaşıp çok güzel günler görecek ve ben de o gün geldiğinde bir taraftar olarak sizlerle birlikte bu mutluluğu paylaşacağım. ’ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal