Milli yıldızımız Merih Demiral'ın Cristiano Ronaldo hakkında yaptığı itiraflar büyük ses getirdi

A Milli Takım ve İtalyan ekibi Atalanta'nın yıldız futbolcularından Merih Demiral, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında söylediği sözlerle büyük ses getirdi.

28.05.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-12:56)

Milli futbolcumuz Merih Demiral, ülkemizi İtalya'da gururla temsil etmeye devam ediyor. Bu sezon 50'nin üzerinde maça çıkan yıldız futbolcumuz sergilediği performansa büyük beğeni topluyor.

Merih Demiral'dan Cristiano Ronaldo sözleri...

Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar'a özel açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki Milli futbolcumuz Merih Demiral, dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo hakkında söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti.


Milli yıldızımız Merih Demiral, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo hakkında yaptığı açıklamalarda ; 

' Ronaldo çok özel bir insan. Bu sezon çok fazla karşılaştık. Hem United hem de Portekiz'e karşı mücadele ettim. Benim hayatımda da önemli bir role sahip. Benim için Juventus'da yaptıkları çok önemli. Hala irtibat halindeyiz. Kendisiyle şöyle bir anım var. Ben Fenerbahçe alt yapısında oynarken odamda onun ballon d'or kazandığı ve ağladığı anların fotoğrafını çekmiştim. 2014 yılıydı galiba. Takım arkadaşı olduğumuzda bunu ona göstermiştim. O da şok olmuştu. O zaman büyük futbolcularla oynamayı hayal ediyordum tabi ki. Bunu yaşayınca, kendisiyle takım arkadaşı olunca bu kez çok mutlu oluyorsun. ' ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal