Fenerbahçe'den ayrılan Jose Sosa hangi takıma transfer olacak? Ümraniyespor Jose Sosa'yı transfer etmek istiyor

Fenerbahçe'de son zamanlarda en çok eleştirilen isimlerden biri olan Arjantinli yıldız Jose Sosa'nın geride bıraktığımız sezon itibariyle sözleşmesi sona eriyor.

28.05.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-15:35)

Sarı lacivertli ekiple sözleşmesi sona eren Jose Sosa'nın ülkesi Arjantine dönmesine kesin gözüyle bakılırken beklenmedik bir sürpriz yaşandı. Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen Ümraniyespor'un tecrübeli yıldız Jose Sosa'ya talip olduğu ortaya çıktı.

Arjantin'e dönmesine kesin gözüyle bakılıyordu

Ülkesinden Estuduaintes'in de kadrosunda görmeyi çok istediği Jose Sosa için Ümraniyespor'un talip olması transferde dengeleri değiştirdi.


Transferde beklenmedik gelişme

Beşiktaş ile Türkiye macerası başlayan Jose Sosa'nın sonrasında Trabzonspor ve son olarak Fenerbahçe forması giyen Jose Sosa'nın ailesiyle birlikte Türkiye'de mutlu olması nedeniyle menajeri Ümraniyespor yetkilileri ile görüşmelerini hızlandırdı.

Senelik ücretinde fedakarlık yapacak

Ailesiyle birlikte İstanbul'da mutlu olan Jose Sosa'nın senelik ücretinde fedakarlık yaparak bir sezonluğuna Ümraniyespor ile anlaşması bekleniyor.

Son bir görüşme daha yapılacak!

Önümüzdeki günler içerisinde Ümraniyespor ile Jose Sosa'nın menajeri arasında bir görüşmenin daha gerçekleşeceği öğrenildi. Yapılacak olan görüşmenin ardından taraflar arasında anlaşma sağlanmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal