Süper Lig 2. hafta: Kayserispor İstanbulspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kayserispor İstanbulspor maçında kim hakem olacak?

Süper Lig’e mağlubiyetle başlayan Kayserispor ile İstanbulspor bugün birbirleriyle 2. haftada karşı karşıya gelecek. Peki Kayserispor İstanbulspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kayserispor İstanbulspor maçında kim hakem olacak? İşte karşılaşma hakkında merak edilenler...

13.08.2022-15:17 - (Son Güncelleme: 13.08.2022-15:17) Süper Lig 2. hafta: Kayserispor İstanbulspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kayserispor İstanbulspor maçında kim hakem olacak?

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Kayserispor İstanbulspor’u konuk edecek. Son oynadığı maçta deplasmanda Beşiktaş’a son saniye golüyle 1-0 kaybeden Kayserispor İstanbulspor karşısında kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Öte yandan evinde son şampiyon Trabzonspor’a 2-0 kaybeden İstanbulspor ise Kayserispor deplasmanında ilk galibiyetini kovalayacak.

Kayserispor İstanbulspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? 

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Kayserispor İstanbulspor ile 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 19.15’te Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Bein Sports 1’de canlı olarak yayınlanacak.

Kayserispor İstanbulspor maçında kim hakem olacak? 

Süper Lig’in 2. haftasında oynanacak olan Kayserispor İstanbulspor maçını Suat Arslanboğa yönetecek.

Kayserispor İstanbulspor

Kayserispor İstanbulspor muhtemel 11'ler

Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Cardoso, Bertolacci, Mensah, Emrah, Gökhan, Gavranovic

İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan, Duhan, Okan, Mehmet, Ali, Ferhat, Melih, Ebert, Topalli, İbrahim

Kayserispor ile İstanbulspor’un 5. randevusu

Bugün karşılaşacak olan Kayserispor ile İstanbulspor’un tarihteki 5. randevusu olacak. Geride kalan 4 maçta Kayserispor sadece 1 kez kazanabildi. Kayserispor ile İstanbulspor, tarihinde 5. kez karşılaşacak. İki ekip, 2 kez Süper Lig'de, 2 kez de TFF 1. Lig'de karşı karşıya geldi. Geride kalan 4 maçta 1 kez Kayserispor, 2 kez İstanbulspor kazanırken 1 maç da berabere bitti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal