Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray Giresunspor maçı hakemi kim? Galatasaray yepyeni kadrosuyla ilk kez taraftarı önünde

Süper Lig’de ilk haftayı son dakika golüyle galip bitiren Galatasaray yepyeni kadrosuyla ilk kez taraftarı önünde olacak. Giresunspor’u konuk edecek olan sarı kırmızılılarda hedef galibiyet olacak. Peki Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray Giresunspor maçı hakemi kim? İşte soruların yanıtları...

13.08.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 13.08.2022-14:18)

Yeni sezonun ilk maçında Antalyaspor’u tecrübeli golcüsü Gomis’in golüyle 1-0 deviren Galatasaray Giresunspor ile Süper Lig’in 2. haftasında karşı karşıya gelecek. Mertens, Torreira, Oliveira, Seferovic gibi önemli transfere imza atan sarı kırmızılar geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığının ardından taraftarının önündeki ilk karşılaşması olan Giresunspor mücadelesini galip bitirmekten başka bir şey düşünmüyor. Peki Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray Giresunspor maçı hakemi kim?

Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray Giresunspor ile 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 21.45’te Nef Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.

Galatasaray Giresunspor maçı hakemi kim? 

Galatasaray Giresunspor maçını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Mustafa Savranlar üstlenecek. VAR koltuğunda ise Hakan Ceylan ve Koray Gençerler oturacak.

GS Giresun

Galatasaray Giresunspor maçı şifresiz olacak mı?

Bu akşam oynanacak olan Galatasaray Giresunspor karşılaşması Bein Sports 1 kanalında şifreli olarak izlenebilecek. 

Galatasaray Giresunspor muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Aanholt, Oliveira, Midtsjö, Yunus, Emre Akbaba, Kerem, Seferovic

Giresunspor: Piri, Hayrullah, Picinciol, Perez, Alper, Murat Cem, Traore, Sergio, Doğan Can, Sainz, Bajic

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal