Adana Demirspor Sivasspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Adana Demirspor Sivasspor maçı hakemi belli oldu mu?

Süper Lig’de heyecan 2. hafta ile devam ediyor. Günün dikkat çeken mücadelesinde Adana Demirspor ile Sivasspor kozlarını paylaşacak. Peki Adana Demirspor Sivasspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Adana Demirspor Sivasspor maçı hakemi belli oldu mu? Soruların yanıtı haberimizde...

13.08.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 13.08.2022-14:33) Adana Demirspor Sivasspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Adana Demirspor Sivasspor maçı hakemi belli oldu mu?

Geçen sezona damgasını vuran Adana Demirspor ile Sivasspor, Süper Lig’in 2. haftasında kozlarını paylaşacak. Son oynadığı maçta deplasmanda Giresunspor’u mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Adana Demirspor Sivasspor karşısında üst üste 2. galibiyetini almaya çalışacak. Geçen hafta evinde Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Sivasspor ise ilk galibiyetini Adana Demirspor deplasmanında almaya çalışacak.

Adana Demirspor Sivasspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta maçında Adana Demirspor Sivasspor ile bugün saat 21.45’te Yeni Adana Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Futbol severler bu mücadeleyi Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak izleyebilecek. 

Adana Demirspor Sivasspor maçı hakemi belli oldu mu?

Adana Demirspor Sivasspor maçı  Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge'nin yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak. Bu müsabakada VAR koltuğunda Serkan Tokat oturacak.

Adana Demirspor Sivasspor

Eksikler kimler?

Adana Demirspor’da Tayyip Talha Sanuç ile İsmail Çokçalış formaya giyemeyecek. Sivasspor’da ise herhangi bir eksik yok.

Adana Demirspor Sivasspor muhtemel 11'ler

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Rakitskiy, Samet, Rodrigues, Gökhan, Ndiaye, Belhanda, Yusuf, Onyekuru, Assombalonga

Sivasspor: Muammer, Murat, Goutas, Caner, Uğur, Robin, Ulvestad, Kerem, Gradel, Erdoğan, Yatabare

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal