Sultangazi'de meydana gelen olay önce paniğe sebep oldu ardından şaşkına çevirdi!

İstanbul'da şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Otomobilin bagajına koyulan çocuğu darp edildiğini ve kaçırıldığını gören çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Mahallede paniğe neden olup ardından şaşkına çeviren olay 'tiktok' için video çekimi olduğu ortaya çıktı.

10.06.2022-17:04 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-17:40)

İstanbul'da şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Otomobilin bagajına koyulan çocuğu darp edildiğini ve kaçırıldığını gören çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. İhbarlar sonucu olay yerine çok sayıda polis ekipleri gelirken gerçek bambaşka çıktı. Mahallede paniğe neden olup ardından şaşkına çeviren olay 'tiktok' için video çekimi olduğu ortaya çıktı.

Gerçek herkesi şaşırttı

Meydana gelen olay İstanbul Sultangazi'de yaşandı. Otomobilin bagajındaki çocuğun darp edilerek kaçırıldığı ihbarı polisi alarma geçirdi. Çok sayıda polisin sevk edildiği olayda yapılan incelemeler üzerine gerçek herkesi şaşırttı. Polis yaptığı araştırmada otomobildeki 3 kişinin sosyal medya uygulaması tiktok için video çektikleri anlaşıldı.

Tiktok için video çektikleri anlaşıldı

Olay, dün akşam saatlerinde Esentepe Mahallesi'nde yaşandı. Sokağa hızla giren otomobil, bir süre ilerledikten sonra durdu. Otomobilden inen kişi bagajı açtıktan sonra bagajın içindekini bir süre darp etti. Tekrar otomobile binerek hızla uzaklaştı. Mahalle sakinleri, otomobildekilerin çocuk kaçırdığını düşünerek, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Çevrede araştırma yapan ekipler, otomobilin geçtiği güzergahtaki tüm güvenlik kameralarını inceledi. Polis, yaptığı araştırma sonucu, otomobildeki 3 kişinin sosyal medya uygulaması tiktok için video çektiklerini tespit etti.

"Söyleselerdi şaka yaptıklarını, bizde tedirgin olmazdık"

Mahalle sakinlerinden Gurbet Erikli, konuyla ilişkin yaptığı açıklamalarda "Dün bir otomobil yol ortasında durdu. Otomobilin bagajını açtılar. Bagajda bir tane çocuk vardı. Çocuğa vurdular. Bunu görünce bende bağırdım. Bunun üzerine kaçıp, gittiler. Mahalleli sokağa döküldü. Ben çocuk kaçırıldı sandım. Otomobilin plakası yoktu. Hemen polisi aradık. Poliste geldi. Keşke bize söyleselerdi şaka yaptıklarını, bizde tedirgin olmazdık" ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal