Sultanbeyli’de korkunç kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde sabah saatlerinde acı bir kaza meydana geldi. Kamyon ile otomobilin çarpışması sonucunda yaşanan kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı.

19.04.2024-10:41 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-17:34)

İstanbul Sultanbeyli ilçesinde sabah erken saatlerde korkunç bir kaza meydana geldi. Alınan bilgilere göre kaza saat 07.00’de Akşemsettin Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde yaşandı. Kaza nedeniyle 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı.

Çok sayıda ölü ve yaralı var

DHA’da yer alan habere göre; Sultanbeyli istikametine seyir halinde olan Nadir Akıntı'nın yönetimindeki 34 UD 1060 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Tekin Çoban'ın kullandığı 34 ADK 469 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Tekin Çoban araç içinde sıkışırken, kamyon şoförü ve araçta bulunan 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sultanbeyli’de korkunç kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, araç içinde sıkışmış durumda olan sürücü Çoban'ı kurtarmak için çalışmaya başladı. Ancak, ekiplerin müdahalesine rağmen sürücü Çoban, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kamyon sürücüsü ve diğer yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Ancak, hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin daha hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle cadde çift yönlü trafiğe kapatılırken ekiplerin incelemeleri sürüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal