Müge Anlı’da nefes kesen canlı yayın: Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun kardeşlerinin babaları kim?

Metin Akpınar ile yaşadığı babalık davası süreci ile gündeme gelen Duygu Nebioğlu, kardeşlerinin babalarının da sanat camiasından olduğunu iddia etti. Canlı yayında gelen itiraf ağızları açık bıraktı. İşte detaylar…

19.04.2024-10:27 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-15:34) Müge Anlı’da nefes kesen canlı yayın: Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun kardeşlerinin babaları kim?

Geçtiğimiz yıllarda, Metin Akpınar’a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, gündeme bomba gibi düştü. Müge Anlı’nın programına katılan Duygu Nebioğlu, kardeşlerinin babalarının da ünlü olduğunu iddia etti. Dün ki canlı yayına bağlanan Zeynep hanım, anne Suphiye hanımın para karşılığı isimlerle birliktelik olduğunu, Uğur Dündar’ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G.’nin babasının aslında başka bir ünlü isim olduğunu söyledi. Peki Suphiye Orancı’nın kızlarının babası kim?

Müge Anlı’da tarihi yayın 

Anlı’nın bugün ki canlı yayınına katılan ve annesi Suphiye Orancı’yı arayan Duygu Nebioğlu, dün yaşanan itiraflardan sonra açtı ağzını yumdu gözünü. 

“Annem çok aşık olmuş”

Nebioğlu, “Büyük ablam Firaye’nin babasını anneme sordum. Annem 19 yaşında çok aşık olmuş. Ablamın babasının ailesi ile anneannem bu ilişkiye engel olmuş. Annem bana böyle anlattı ama büyük ablamın babasının adını söylemedi” 

Annem ile Uğur Dündar sevgili olmuş

Nebioğlu, “Dilara ablamın babasının ise Uğur Dündar olduğunu düşünmemizin nedeni ise, annemin ablam Dilara G.’ye “Ben o dönem Uğur Dündar ile sevgiliydim” demiş olması. “

Yayına bağlanan Almanya da ve Türkiye’de hukuk bürosuna bağlı olan Avukat Volkan Ozan, “Yayını izlediğini. Almanya’da olan anne Suphiye orancı’ya ulaşmak içinde bir hukuki süreç gerektiğini ve bu süreçte Duygu hanıma yardım etmek isterim. Zira Duygu hanımın annesi hakkındaki süreçler için annelik davası açması gerek. Çünkü şu an annesi Suphiye hanımın kütüğünde olmadığı için sorunlar yaşanabilir. “

“Kızların babası ünlü Yeşilçam oyuncusu”

“Suphiye hanım 88 yılında cezaevine girdi. İstanbul’a geldiğim dönem Suphiye hanımla tanıştım. O dönemler Etiler’de yaşıyordu. O dönem ünlü bir sinema sanatçısı ile beraberdi ve ünlü sanatçı Suphiye’ye doğum günü partisi verdi. Daha sonrasında Suphiye hanım ünlü sanatçı ile beraberliği dönemde hırsızlık suçlaması ile cezaevine girdi. Suphiye o dönem bana zorunda kaldığı için cezaevine girdiğini belirtti.

Suphiye bana ünlü sinema sanatçısından çocuğu olduğunu söyledi. Bu sanatçı Dilara’nın babası olabilir. O dönem o ünlü isimle beraber madde kullanmaya başladılar. Suphuye madde bağımlısı olduğu için hırsızlık yaptı ve cezaevine düştü. Suphuye'yi maddeye ünlü Yeşilçam sanatçısı alıştırdı."

“Ünlü isimlerden bilerek hamile kalıyordu”

Müge Anlı'nın yayınına bağlanan ve anne Suphiye'nin cezaevi arkadaşı olan hanımefendi, "Ben Suphuye’yi 88’in son yıllarında cezaevinde tanıdım. Beraber kaldık. Annesi yüzünden cezaevine girdiğini söylemişti. İkizleri olduğunu ve babalarının Metin Akpınar olduğunu söylemişti. Diğer kızlarından birinin babasının da Yeşilçam’ın ünlü sanatçısının kızı olduğunu söylemişti.

Metin Akpınar ile kısa bir arkadaşlığı olmuş. Suphuye hanım ile sonra da görüştük. Değişik bir hayatı vardı. Darlabaşın’da bir hanımla görüştüğü ve futbolcular ile beraber olduğunu biliyorum. Suhuye hanımı kimse bir şeye zorlamadı. Ne yapıyor ise kendi isteği ile yaptı. Beraber olduğu adamlardan bilerek hamile kalıyordu.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal