Sultanbeyli’de feci kaza: İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı! 6 yaralı var

Sultanbeyli’de İETT otobüsü ile bir otomobilin çarpması sonucunda yaşanan kazada 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

09.03.2024-09:20 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-17:39)

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde seyreden bir otomobilin ara sokaktan çıkarak İETT otobüsüne çarpması sonucunda bir kaza meydana geldi. Yaşanan kazada 6 kişi yaralandı.

İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı

İddiaya göre, Ferhat Kaya'nın kullandığı araç, ara sokaktan çıkarken Bayram Uçan'ın yönetimindeki İETT otobüsüyle çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan 4 kişi ile otobüsteki 2 yolcu yaralandı. Otomobilde sıkışan bir yolcu ise kurtarılma çalışmalarıyla mahsur kaldığı yerden çıkarıldı. Olay yerine itfaiye, Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan yolcuyu kurtarmak için hemen çalışmalara başladılar. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yaralıların durumlarının ciddi olmadığı belirtildi.

Sultanbeyli’de facia kaza: İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı! 6 yaralı var

Polis inceleme başlattı

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan İETT otobüsü şoförü Bayram Uçan, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza sonucunda otomobil kullanılamaz hale gelirken, otobüsün camlarının kırıldığı tespit edildi. Polis ekipleri, kaza hakkında detaylı bir inceleme başlattı.

Kazanın tanığı olan Özal Özgürbüz, "Aşağıdan gelen otomobil oldukça hızlıydı. İETT otobüsüne çarptı. Biz dükkanın önündeydik ve büyük bir tehlike atlattık. Otomobilde 4, otobüste ise 2 yaralı vardı. Otobüs tamamen doluydu ve hatta bizim dükkana kadar girebilirdi. Bir metre mesafeyle kurtulduk" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal