Sultanbeyli Belediyesi’nden Gençlere Kitap

Sultanbeyli Belediyesi dün saat 11.00 ile 15.00 arasında yürüme mesafesinde sokağa çıkan gençlere bir sürpriz hazırladı.

16.05.2020-12:07 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-12:06) Sultanbeyli Belediyesi’nden Gençlere Kitap
Coronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 aydır sokağa çıkamayan gençler dün saat 11.00 ile 15.00 arasında yürüme mesafesinde dışarı çıktılar.

Sultanbeyli Belediyesi onlara dışarıda bir sürpriz hazırladı. İlçenin farklı noktalarında bekleyen Sultanbeyli Belediyesi ekipleri karantina günlerinde okumaya teşvik amacıyla gençlere kitap hediye etti.

Maske ve sosyal mesafe konusunda gençleri uyaran ekipler, gençlere kitaplarını vererek sağlıklı günler diledi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin konuyla ilgili olarak, “Normalleşme tedbirleri kapsamında bazı uygulamalar hayat geçmeye başladı. Bu kapsamda geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimiz saat: 11.00 ile 15.00 arasında yürüme mesafesinde sokağa çıktı. Bizlerde onlara kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kitaplar hediye ettik. Roman ve hikaye türünde olan bu kitaplarımızdan inşallah en iyi şekilde istifade ederler. Gençlerimizi önemsiyoruz ve onlara değer veriyoruz. Bu süreçte tedbirleri sıkı şekilde uygulamaları büyün önem taşıyor.” ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal