Sultanahmet'te Bir Şahıs Kavga Ettiği Kişilerin Üzerine Otomobil Sürdü

İstanbul Sultanahmet'te garip bir kavga yaşandı. Bir vatandaş, otomobilini kavga ettiği kişilerin üzerine sürerek kaçmaya çalıştı. O esnada olayı gören polis, otomobilin lastiklerine ateş açarken, diğer polislerin de otomobilin önünü kesmesiyle şüpheli suçüstü yakalandı.

04.04.2021-16:27 - (Son Güncelleme: 04.04.2021-16:27) Sultanahmet'te Bir Şahıs Kavga Ettiği Kişilerin Üzerine Otomobil Sürdü


İstanbul Sultanahmet’te yaşanan olay, Fatih Cankurtaran Mahallesi Caferiye Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre, alacak verecek hususu nedeniyle aralarında husumet olan iki grup, Ayasofya Camii'nin yanındaki sokakta kavga etmeye başladı.

Çıkan kavga esnasında ismi öğrenilemeyen bir vatandaş bıçak darbesiyle yaralandı. Kavgaya müdahale olan bir şüpheli de otomobilini, kavga ettiği kişilerin üzerine sürüp kaçmaya çalıştı. Araçla yoldaki 3 kişiye çarpan şüpheliyi ise olayı gören Sultanahmet Meydanı'ndaki görevli polisler otomobilin lastiklerine ateş açarak durdurmaya çalıştı. Diğer görevli polislerin de otomobilin önünü kesmesiyle şüpheli suçüstü ele geçirildi. 

11 KİŞİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI 

Otomobilin çarpması sonucu yaralanan iki kişi ile kavga sırasında bıçaklanan bir kişi hastaneye kaldırılırken, durumlarının da iyi olduğu belirtildi. Olaya karıştığı belirlenen ve gözaltına alınan 11 kişinin ise adliyedeki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal