Süleyman Soylu İstifadan Neden Vazgeçtiğini Açıkladı

Dün istifa eden ve daha sonra istifa kararından vazgeçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kararından neden vazgeçtiğini açıkladı. Soylu, mesajların kendisini etkilediğini söyledi.

13.04.2020-15:16 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-15:06) Süleyman Soylu İstifadan Neden Vazgeçtiğini Açıkladı

Geçtiğimiz hafta cuma günü İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar kapsamında 31 ilde hafta sonunu kapsayacak şeklide sokağa çıkma yasağı getirildi. Kararın alınmasından sonra halk sokaklara akın ederken, bu durum eleştirilerin odağında oldu. Daha sonra sorumluluğu üzerine alan Soylu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile istifasını kamuoyuna duyurdu. 

Vatandaşlar Soylu'nun istifasından sonra birçok mesaj atarak istifanın kabul edilmemesi gerektiğini ve Soylu'nun görevinde kalması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da istifayı kabul etmezken, Soylu bugün yaptığı yeni açıklama ile görevine devam ettiğini açıkladı. 

Soylu'nun kararından neden vazgeçtiği merak konusu oldu. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şehit çocuklarının 'Bizi bir kez daha babasız bırakma' şeklindeki mesajları beni etkiledi. Milletimizin iyi niyetten şüphesi olmaması beni çok etkiledi. Devlet Bahçeli'nin sorumluluğa çağıran mesajı çok önemliydi." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal