İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevine devam edeceğini bildirdi.

13.04.2020-12:27 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-12:43) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Açıklama

Geçtiğimiz cuma güne İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda 31 ilde hafta sonu için sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Kararın alınmasıyla birlikte insanlar açık buldukları dükkanlara akın ve bu durum eleştirilere neden oldu. Sorumluluğu üzerine alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görevinden istifa etme kararı aldı ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile birlikte kararını kamuoyuna duyurdu.

İstifa kararının ardından vatandaşlar Soylu'nun yanında oldu ve istifa etmesini istemedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Soylu'nun istifasını kabul etmezken, Soylu yaptığı açıklama ile görevine devam etme kararı aldı.

"TUTUM BENİ MAHCUP ETMİŞTİR"

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Soylu, "Sokağa çıkma yasağı ile ilgili, sorumluluğumuzun gereği aldığım karar üzerine Milletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tutumu, beni mahcup etmiştir. Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irade tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır. Allah mahcup etmesin. Milletimizin hizmetinde yola devam inşallah..." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal