Şule Çet'in Ölümü ile Alakalı Görülen Davaya Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da Dahil Oldu

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle alakalı görülen dava devam ediyor. 2 sanığın yargılandığı davaya Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da dahil oldu.

06.02.2019-11:47 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-11:39) Şule Çet'in Ölümü ile Alakalı Görülen Davaya Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da Dahil Oldu

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümü ile alakalı, haklarında "cinayet", "nitelikli cinsel saldırı" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39'ar seneye dek hapis cezası talebiyle dava açılan 2 sanık, hakim karşısına çıktı. Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da Şule Çet davasına müdahil oldu.

31. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand ile Şule Çet'in babası İsmail Çet, aile yakınları ve tarafların avukatları katıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın avukatı da şikayetçi olarak duruşmada hazır bulundu.

VEKİLLER DE DAVAYI TAKİP EDİYOR

Sanıkların, salona kalabalık bir grup jandarma tarafından getirildiği duruşma, kimlik tespiti ve iddianamenin okunmasının sonrasında sanık savunmalarıyla sürecek. Duruşmayı, içlerinde milletvekillerinin de olduğu çok sayıda kişi izliyor.

3 SUÇTAN 39'AR YIL HAPİS İSTENİYOR

İddianamede, sanıklar hakkında 'cinayet', 'nitelikli cinsel saldırı' ve 'hürriyeti tahdit' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39'ar seneye dek hapis cezası talep edilmiş, İsmail ve Şenol Çet müşteki olarak yer almıştı.

NE OLMUŞTU?

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet, 29 Mayıs'ta Ankara'daki bir plazanın 20'nci katından düşerek hayatını kaybetmiş, olayla alakalı Çağatay Aksu ve Berk Akand tutuklanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal