Şubat 2020'nin Önemli Gökyüzü Hareketleri

Şubat ayında gökyüzünde neler yaşanacak? Yaşanacak bu hareketler genel olarak bizleri nasıl etkileyecek? Detaylar haberimizde...

31.01.2020-12:40 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-12:23)

İşte 2020 Şubat ayı için hazır olmanız gereken gökyüzü hareketleri:

8 Şubat: Aslan Dolunay’ı

Aslan Dolunay’ı sizde dikkat çekme isteği uyandıracak . Sorunlardan uzaklaşmak, kendi gücünüzün farkına varmak için kendinizi kucaklayacağınız bir an olacak. Gözler üzerinizde olabilir, çünkü bazı tepkileri ortaya koyarak bu şekilde dikkat çekmeyi siz istemişsinizdir2020’de aşkı bulacak burçlardan biri de siz olabilirsiniz.

 16 Şubat: Balık’ta Merkür Retrosu

 Yılın ilk Merkür geri hareketi ruh halinizi ve kararlarınızı dengesizleştirebilir. Bu süreçte düşüncelerinizi ve duygularınızı belli etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeye çalışmadan önce sakin bir şekilde kendinizle baş başa kalmanızı öneriyoruz. Retro 9 Mart’ta sona erecek. Bu süreçte önemli teknolojik alışverişler yapmamaya özen gösterin.

18 Şubat: Güneş Balık’a geçiyor

Hayallerle çevrili Balık etkisi sizi sezgilerinizle baş başa bırakacak. Başkalarına iyi geldiğinizi fark edeceksiniz. Bu da size kendinizi iyi hissettirecek, motive edecek. Başkalarına yol gösterirken kendi ışığınızı da keşfedeceksiniz. Bu esnada yapmanız gereken tek şey başkalarının enerjisine yenik düşmemek olmalı. Enerjinizi koruyun. Yaratıcı adımlar atmakta bu dönem gibisi yok! Denemek istediğiniz şeyleri deneyin.

 23 Şubat: Balık’ta Yeni Ay

Yeni Ay Balık üzerinde etkili olduğunda enerjilerde ve ilişkilerde bir sakinlik söz konusudur. Sezgilerinizin çok iyi işlediğini fark edebilirsiniz; bu da rüyalarınıza dikkat etmeniz gerektiğine dikkat çeker. Örneğin bir rüya defteri tutabilir, gördüğünüz rüyaları yazabilirsiniz. Gerçek bir dinlenme ve içe dönme dönemi. Tadını çıkarın!

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal