Su Diyeti Hastalıklara Karşı Kullanılıyor!

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik, su diyeti hakkında çok konuşulacak açıklamaları dile getirdi. Dr. Çelik, su diyetinin birçok hastalığa karşı da önemli bir şifa olduğunu belirtti. Detaylar haberimizde...

28.02.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 04.10.2021-17:15)

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik, su diyeti hakkında çok konuşulacak açıklamaları dile getirdi. Dr. Çelik, su diyetinin birçok hastalığa karşı da önemli bir şifa olduğunu belirtti.

MİGREN HASTALIĞINA SU DİYETİ ÇÖZÜMÜ!

Dr. Çelik, "Su diyeti tedavisini kronik hastalığı olan hastalar için uygulamaya başladım. Su diyeti birçok hastalığın tedavisinde uygulanabiliyor. Örneğin; migren, fibromiyalji, bağırsak hastalıkları, reflü gibi şikayetlerde su diyeti tedavisini uygulayabiliyoruz. Bu hastalıklar bir aylık su diyetiyle ortalama yüzde 90 oranında iyileşme sağlıyor" diye ifade etti.

Kilo vermede su diyetinin önemine dikkat çeken Dr. Çelik, "Tedavi ettiğimiz hastalardan aldığımız geri dönüşlere göre, bir aylık su diyetiyle ortalama 20 kilogram kilo verilebiliyor. Su diyetini doktor kontrolünde yapmak gerekiyor. Tedavisine başladığımız hastaları belirli günlerde kontrol ediyoruz. Su diyetiyle birlikte hastanın vücudundan ağır metaller atılmış oluyor. Daha sonra toksin ve bakteriler vücuttan atılıyor. Buna ek olarak bu süreçte vücut dinlenmiş oluyor." dedi.

Yaklaşık 7 bin hastaya su diyetinin uyguladığını aktaran Dr. Çelik şunları kaydetti: "Hastalarımın büyük bir kısmı 7-8 şikayeti olan hastalardı. Bu hastaların şikayetleri yaklaşık yüzde 90 oranında geçti. Su diyetinde hastaya susadığı kadar su veriyoruz. Daha sonra hastaya en sevdiği yiyeceği soruyoruz. Örneğin hasta balı çok seviyorsa, tedaviyi su ve bal ile gerçekleştiriyoruz." 

REKOR 60 GÜNDE 40 KİLO!

Dr. Çelik, su diyetinin yayılmasını istediğini belirterek, "Hastaya en çok kilo aldıran besini soruyoruz. Daha sonra bu yiyeceği hastaya su diyetiyle birlikte tüketmesini söylüyoruz. 10 gün sonra hasta bu yiyecekten uzaklaşmış oluyor. Tedavi ettiğim hastalar arasında 60 günde 40 kilo verenlerde bulunuyor. Su diyetine talep çok yoğun. Dünya genelinde ve Türkiye'de su diyetinin yayılmasını istiyorum" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal