Stranger Things Yıldızı: 'En Karanlık Sezon Olacak'

Netflix'in en fazla izlenen dizilerinden biri olan Stranger Things'in yıldızı Finn Wolfhard, ünlü dizinin merakla beklenen 4. sezonunun şu ana kadarki en 'karanlık' sezon olacağını söyledi. Stranger Things 4. sezonda neler olacak?

16.02.2021-17:36 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-17:36) Stranger Things Yıldızı: 'En Karanlık Sezon Olacak'

CBC Listen'a konuşan, Mike Wheeler karakterine hayat veren genç oyuncu, hayranların dizinin son sezonundan neler bekleyeceğine yönelik ipuçları verdi. Stranger Things yeni sezonda neler olacak? Stranger Things dördüncü sezonda neler olacak? Stranger Things'in ünlü yıldızı Wolfhard, dizinin yeni sezonuna ilişkin şu ifadeleri kullanarak hayranlarına ipucu verdi:

'HER SEZON DAHA KARANLIK'

''Her sezon daha karanlık hale geliyor. Üçüncü sezona dair de, 'Bu şimdiye kadarki en karanlık sezon' diye düşünmüştüm, patlayan fareler ve her şey… . Fakat 4. sezon gerçekten de şu ana kadar yapılmış en karanlık sezon.'' Ünlü oyunca ayrıca şu ifadelere yer verdi:

'Her yıl güçleniyor, her yıl daha komik, karanlık ve üzücü bir hal alıyor. Bu yüzden insanların bunu görecek olması beni gerçekten heyecanlandırıyor.'

STRANGER THINGS'E YENİ KARAKTERLER DAHİL OLUYOR

Wolfhard üretim sürecine dair de açıklamalarda bulunan Finn Wolfhard, 'Çekimlere hala devam ediyoruz. Covid yüzünden beklemeye almak zorundaydık fakat artık çekimlere geri döndük' diye belirtti. Birkaç hafta içerisinde sete döneceğini açıklayan oyuncu yeni sezonda 'harika yeni karakterlerin' diziye dahil olacağını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal