Sıcak Kafa Dizi Konusu Nedir, Ne Zaman Başlayacak?

Netflix’in yeni dizisi Sıcak Kafa’nın distopik hikayesiyle büyük ses getirmesi bekleniyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen dizisinin oyuncuları ve konusu araştırılmaya başlandı. Peki, Sıcak Kafa yayın tarihi belli oldu mu?

16.02.2021-15:15 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-09:46) Sıcak Kafa Dizi Konusu Nedir, Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz yıl Netflix tarafından düzenlenen etkinlikte, gelecek programdaki Türk yapımları tanıtılmıştı. Atiye yeni sezon ve Fatma gibi dizilerin yanı sıra Sıcak Kafa da bahsedilen projeler arasında yer almıştı. Sıcak Kafa’nın çekimleri başladı, geçtiğimiz günlerde de diziye dair yeni bilgiler paylaşıldı. İşte detaylar…

KONUSU

Sıcak Kafa dizisinde bir dünya salgını anlatılacak. Dünyayı ele geçiren, dil ve konuşmaya yoluyla zihinden zihne bulaşan delilik salgını herkesi ele geçirecek. Distopik bir dünyayı izleyeceğimiz dizide bu salgından etkilenmeyen tek kişi olan dilbilimci Murat Siyavuş adındaki adamı göreceğiz.

Salgınla Mücadele Kurumu adı altında acımasız işlere imza atan bir grup, ünlü dilbilimcinin peşine düşüyor. Siyavuş, arandığını öğrenir öğrenmez saklandığı bölgesinden kaçarak kendi “sıcak kafa”sının gizemini anlamaya çalışır.

Sekiz bölüm olarak yayınlanacak dizi Afşin Kum’un aynı adlı romanından senaryoya uyarlandı. Senaryo kadrosunda Zafer Külünk, Gökhan Şeker ve Müjgan Ferhan Şensoy bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise Mert Baykal ve Umur Turagay oturuyor. Dizinin çekimleri marttan bu yana sürüyor.


OYUNCULARI

Sıcak Kafa, ilginç ve farklı hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da ilgiyi üzerine çekecek gibi görünüyor. Leyla ile Mecnun, Fi gibi yapımlardan hatırladığımız Osman Sonant, başrolde olan dilbilimciyi canlandıracak.

Dizinin oyuncu kadrosu adeta yıldızlar geçidi gibi, Osman Sonant’ın yanı sıra Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Zerrin Sümer, Erdem Akakçe, Şebnem Hassanisoughi, Hakan Gerçek, Cüneyt Uzunlar, Barış Yıldız, Furkan Kalabalık, Arda Anarat ve Haluk Bilginer gibi isimler bulunuyor. Usta isimlerle popüler oyuncuları bir araya getiren bu dizinin yapımcılığını da Timur Savcı üstlendi.

YAYIN TARİHİ

Geçtiğimiz mart ayından bu yana dizinin çekimlerinden bazı anlar paylaşılıyor ancak henüz bir fragman yayınlanmış değil. Dizinin çekimleri tamamlandı. Sıcak Kafa, 2022 yılının ilk yarısında seyircisiyle buluşacak.

Dizinin 2022 yılının ilk yarısında tüm dünyada aynı anda yayınlanacağı söyleniyor. Distopik macera türündeki bu merakla beklenen dizinin kesinleşmiş bir yayın tarihi yok. Ancak yakın zamanda izleyicisi ile buluşması bekleniyor. Dizi fragmanının da yeni yılla birlikte geleceği düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal