Star TV Yalı Çapkını dizisi konusu nedir? Yalı Çapkını oyuncuları kimler?

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin konusu ve oyuncuları, dizi severlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki Star TV Yalı Çapkını dizisi konusu nedir? Yalı Çapkını oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında merak edilenler...

03.10.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 03.10.2022-16:21) Star TV Yalı Çapkını dizisi konusu nedir? Yalı Çapkını oyuncuları kimler?

Kaliteli bir oyuncu kadrosuna ve dikkat çekici bir hikayeye sahip olan Yalı Çapkını dizisi, izleyenlerin hakkında en çok araştırma yaptığı yapımlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Bu akşam tekrar bölümüyle Star TV ekranlarında olacak olan dizinin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki Star TV Yalı Çapkını dizisi konusu nedir? Yalı Çapkını oyuncuları kimler?

Star TV Yalı Çapkını dizisi konusu nedir?

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

Yalı Çapkını dizisi

Yalı Çapkını dizisi oyuncuları kimlerdir?

Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler yer alıyor.

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü 7 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal