25.11.2021-13:19 (Son Güncelleme:21.01.2022-17:43)


1

ATLAS COIN NEDİR?

ATLAS COIN NEDİR?

Star Atlas coin, NFT sistemi üzerinden ilerlemektedir ve keşfetmeye dayalıdır. 2620 yılında geçen oyun, üç farklı ırkın kaynaklar ve gezegenleri kontrol etmek için yarıştığı bir evren üzerine kuruludur. Android, insan ve uzaylı ırkları oyunda bulunmaktadır. Strateji türünde tanıtılan oyun, sömürü için keşif yapılma fikrine dayalıdır.



2

Oyuncular tek başına yıldızlarla yolculuk yaparak keşif yapmaktadır. Uçuş simülasyonu olarak kabul edilir. Oyuncular buldukları kaynakları geliştirip satabilirler. Oyunda elde edilen varlıklar tabi ki kripto para temalı olduğu için gerçek parayla değiştirilebilir olacaktır. Oyuncular Atlas coin olduğu gibi POLIS coin ile de satın alım gerçekleştirebilecek. Atlas oyun için değişkenler ve NFT için önemliyken POLIS daha kapsamlı ve oyunun değişimine etki eden, oyun geliştiricisinin eylemlerini değiştiren tokendir.



3

STAR ATLAS COIN YORUM

STAR ATLAS COIN YORUM

Çeşitli türleri kapsayan ve Mana ile Decentraland'in dışında yaratıcılıktan öte rol yapma ve senaryo üzerine kurulu olması bakımından çok farklı bir kesime hitap etmektedir ve bu sebepten ötürü alanında tektir. Daha çok rekabet odaklıdır. Birçok yeni oynanış getirmesi de Atlas coini eşsiz yapmaktadır. Atlas coin yoluyla varlık satın alınır. Bunlar daha sonra NFT olarak satılabilir. Rekabete dayalı olması, oyunun diğer oyunların dışında daha stabil halde olması anlamına gelir.



4

ATLAS COIN GELECEĞİ

ATLAS COIN GELECEĞİ

Başlatılalı 4 aydan az olan Star Atlas, şimdiden yükseliyor. Star Atlas, metaverse teknolojisinin beklenilen aşamasına geçtiği düşünülüyor. Geniş ve aktif topluluğa sahip olması ve oyuncuların oyun gelişimine net bir şekilde hizmet etmesi, Atlas Coin'in güvenilirliğini katlıyor. Solana'nın blok zinciri olarak tercih edilmesi de geleceğini parlak gösteriyor.



5

ATLAS COIN NE KADAR?

ATLAS COIN NE KADAR?

Star Atlas şu an 0,76 TL'dir. 2,6 TL, Star Atlas coinin en yüksek seviyesidir. Dolar olarak ATLAS coin 0,057454'dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR