20.11.2021-15:20 (Son Güncelleme:20.11.2021-17:54)


1

HOLO COIN NEDİR?

HOLO COIN NEDİR?

İlk defa 2018 yılında satışa çıkan Holo coin, Arthur Brock ve Eric Harris-Braun tarafından kurulmuştur. ERC-20 tabanlıdır. Holochain adlı verilen sistem ile işlemleri gerçekleştirilir. Holo, diğer kripto paralardan farklı olarak blok zinciri kullanmamaktadır. Belli bir düzeni yoktur. Anlık çıkışlar ve inişler yaşamaktadır.



2

HOLO (HOT) COIN YORUM VE GELECEĞİ

HOLO (HOT) COIN YORUM VE GELECEĞİ

Bir blok zincir kullanmaması dolayısıyla iniş ve çıkışları oldukça fazladır ve bu sebeple yatırımcıya bağımlıdır. Yerel bir karma zinciri vardır. Holo Hot, herhangi bir varlığa çok fazla güc vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Uçtan uça şifreli olması nedeniyle çok tercih edilmektedir.



3

HOLO COIN GÜVENİLİR Mİ?

HOLO COIN GÜVENİLİR Mİ?

Holo fuel, Holochain ağında kullanılması için varlığa dayalı olarak tasarlanan bir para birimidir. Holo fuel, para biriminden ziyade sistemi ayakta tutmaya yarar. Alışverişler Holo token ile yapılır. Bir blok zincirinde bilgi dağıtılmış bir ağ üzerinden kriptolaşmış hash üzerinden saklanır. Holochain'de, ağın her üyesi küresel bir fikir birliğine sahip durumdadır. Ölçülebilirlik sorunu, Holo'nun sorunlarındandır.



4

HOLO COIN NASIL ALINIR?

HOLO COIN NASIL ALINIR?

Bu kripto parayı almak çok da zor değildir. Güvenilir bir kripto para borsasına kayıt olmak gerekmektedir. Doğrulama işlerinin ardından sonra havale veya EFT işlemleri ile para borsaya yatırılır. Para yatırıldıktan sonra coin satın alınabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR