Spotify Yıl Özetleri Çıktı mı, Nasıl Öğrenilir?

Tüm dünyada en çok kullanılan uygulamalardan biri haline gelen Spotify müzik uygulaması, yıl sonunda yayınladığı müzik özetlerinin yakında geleceğini duyurdu. Peki, Spotify yıl özetleri ne zaman çıkacak ve nasıl öğrenilecek?

27.11.2021-13:03 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-10:15) Spotify Yıl Özetleri Çıktı mı, Nasıl Öğrenilir?

Spotify yıl özeti bu yıl da kullanıcılarının en merak ettiği konulardan biri. Herkesin birbiriyle paylaşmak için sabırsızlıkla beklediği 2021 spotify listelerinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu. Listelerin nasıl görüneceği, 2020 yılındaki görünüme sahip olup olmayacağı konuşulanlar arasında. İşte bu yılın Spotify özetlerinin detayları…

SPOTIFY YIL ÖZETİ NEDİR?

Spotify, müzik piyasasında çıkan neredeyse bütün şarkıların yer aldığı, abonelik sistemine sahip bir müzik uygulaması. Uygulama içinde aynı zamanda çeşitli podcast programları da yer alıyor. En çok kullanılan programlardan biri haline gelen Spotify’ın gelenekselleşen etkinlikleri var. Bunlardan en çok merak edileni yıl sonu özetleri.

Spotify yıl sonu özeti yıl içinde sizin en çok hangi şarkıyı dinlediğinizi, en çok hangi sanatçıyla ilgilendiğinizi ve hangi türlerde daha çok müzik arattığınızı gösteriyor. Bu liste sizin geçen yılınızın bir müzik özeti. Spotify bu listeyi sosyal medyada paylaşabilme imkanı da veriyor. Böylece en çok dinlediğiniz şarkıları ve sanartçıları sosyal medya üzerinden arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşabiliyorsunuz.


SPOTIFY 2021 ÖZETLERİ YAYINLANDI!

Yılın sonuna yaklaşmışken bu sene de en çok merak edilen şeylerden biri Spotify listeleri. Tüm yıl boyunca dağınık bir şekilde dinlediğiniz tüm şarkıları ve podcast yayınları yıl sonunda toplu bir şekilde size tekrar hatırlatan liste merakla bekleniyordu.

Spotify uygulaması kullananlar yıl özetleriyle ilgili bildirim almaya başlamıştı. Geçen yıl yayınlanan listeler sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. 2020 yılında yayınlanan özet, sosyal medya üzerinde fotoğraf ya da video olarak paylaşılabiliyordu. Bu sene özetlerin gösterim şeklinin değişip değişmediği merak konusuydu. Spotify 2021 özetlerine hazırlanın bildirimini verdi ve özetler yayınlandı. Şu an uygulama içerisinde 2021 Spotify özetinizi görebiliyorsunuz.

Dün akşam yayınlanan Spotify 2021 özet listeleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Siz de hesabınızdan bu yıl en çok hangi şarkıyı, en çok hangi sanatçıyı ve hangi türleri dinlediğinizi öğrenebilirsiniz. Size özel hazırlanan listeleri sosyal medyada hikaye olarak paylaşabilirsiniz.

SPOTIFY LİSTEYİ BEĞENENLERİ GÖRME YOLU NEDİR?

Spotify kullanıcılarının birçoğu kendilerine ya da kullanıcılara özel farklı çalma listeleri oluşturuyorlar. Bu listeleri takip ederek kitaplığınızda görebiliyorsunuz. Spotify çalma listesi oluşturan kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan biri listesini takip eden kişileri görüp göremeyecekleri.

Spotify çalma listenizi beğenenleri görmeniz mümkün değilse de sizi takip edenleri görebiliyorsunuz. Takipleşme sistemi sadece müzik listeleri kısmında değil aynı zamanda kişisel olarak da bir sosyal medya ağı gibi işliyor.


SPOTIFY ÖĞRENCİ ÜYELİĞİ NASIL YAPILIR?

Birçok uygulamada olduğu gibi Spotify da öğrenciler için uygulamayı indirimli kullanabilme imkanı veriyor. Peki spotify Premium öğrenci üyeliği nasıl yapılır? İşte adımları;

- Öncelikle Spotify uygulamanızı indirerek hesap oluşturmanız gerekiyor.

- Daha sonra üyeliğinizin içinden profilde bulunan kendinden bahsetme kısmına öğrenci olduğunuzu kanıtlayan okul bilgilerinizi girmelisiniz.

- Ardından resmi okul bilgilerinizin yer aldığı bir dokümanı sisteme yüklemeniz bekleniyor.

- Sistem tarafından onaylanan belgeler sonucunda öğrenci üyeliğiniz aktifleşiyor ve uygulamayı Premium olarak kullanmaya başlıyorsunuz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal