Spotify, Mobil Versiyona Benzeyen Yeni Görünümüne Kavuştu

Spotify, arayüz konusunda yaptığı iyileştirmelerle daha sadece bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

26.03.2021-08:59 - (Son Güncelleme: 26.03.2021-09:13) Spotify, Mobil Versiyona Benzeyen Yeni Görünümüne Kavuştu

Spotify, masaüstü uygulamasını, masaüstü web sürümünü güncellediğini ve yeni bir "gelişmiş görünüm ve his" getirdiğini duyurdu. Yeniden tasarım pek çok kozmetik ince ayar getiriyor, bazı özellikler uygulama içinde yeni bir yer buluyor, ancak göze çarpan en büyük değişiklik mobil uygulamaya olan benzerliği.

İsveçli şirket, yeni güncellemenin aylarca süren tartışmalardan ve geliştirmeden sonra getirildiğini açıkladı. Arama alanı artık durum çubuğunda bulunmuyor. Arama çubuğu, yan tarafta, Ana Sayfa ve Kitaplığınız arasında kendine yer bulmuş. Bu, Gözat ve Radyo'nun sol üst köşedeki üç noktalı menüye itildiği anlamına geliyor.

Oynatma listelerine parça eklemek de daha kolay hale geldi. Eklenmek istenen parçanın kullanıcı tarafından oluşturulan bir çalma listesine basitçe sürüklenip bırakılması yeterli.

Spotify Premium'un en iyi özelliklerinden biri, kullanıcıların çalma listelerini mobil cihazlara indirebilmeleridir ve artık bunu bir İndirme simgesi ekleyerek masaüstünde de yapabilecekler. Ayrıca, Ctrl +? veya  cihaza bağlı olarak  Command +?, ile açılabilen geliştirilmiş tuş kombinasyonları da yeni tasarıma eklendi. 

Yeni tasarım şimdiden tüm dünyadaki kullanıcılara sunuluyor, ancak herkese ulaşması haftalar sürebilir. Masaüstü kullanıcıları yeni uygulamayı Microsoft Store veya Epic Games Store'dan indirebilirken, Mac kullanıcıları Spotify'ın web sitesinden indirebiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal