Spotfiy çöktü mü, neden açılmıyor,sorun mu var?

Dünyanın ve Türkiye'nin en yaygın müzik platformlarından biri olan Spotify'a erişim problemi yaşanıyor. Spotify'a bağlanamayan birçok kullanıcı uygulamanın çöktüğünü düşünüyor. Peki Spotify'a neden erişim sağlanamıyor?

09.03.2022-01:11 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-01:13) Spotfiy çöktü mü, neden açılmıyor,sorun mu var?

En sevilen müzik platformlarından biri olan Spotify'a erişim sorunu yaşanıyor. Dünyada ve Türkiye'de binlerce kullanıcısı bulunan Spotify çöktü mü? Spotify'a neden bağlanılamıyor? 8 Mart 2022 Spofity erişim sorunu sosyal medyada gündem oldu. Spotify'a bağlanamayan insanlar sorunun neden kaynaklandığını araştırıyor. Peki Spotify neden çöktü?

Spotify'ı kullanmak isteyen milyonlarca kişi uygulamaya bağlanamadı. Uygulamayı açarken bağlantı sorunuyla karşılaşan kullanıcılar Spotify'in neden açılmadığını merak ediyor. Akşam saatlerinde başlayan erişim sorunun devam etmesi akıllara Spotify'in çökmüş olabileceği ihtimalini getirdi. Mobil uygulamada yaşanan soruna ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Spotfiy çöktü mü, neden açılmıyor

Spotify neden çöktü mü?

Spotify, dünya üzerinde binlerce kişiye ücretsiz müzik dinleme fırsatı sunan, abonelikleri ve mobil uygulaması bulunan bir çevrim içi müzik platformudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal