Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen'den Cebelitarık Maçı Öncesi TFF'ye Çağrı!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den A Milli Futbol Takımımızın Letonya karşısında aldığı galibiyetin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na beklenmedik bir çağrı geldi.

12.10.2021-12:26 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-12:26) Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen'den Cebelitarık Maçı Öncesi TFF'ye Çağrı!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri G grubu karşılaşmasında Norveç'e karşı aldığımız 1-1'lik beraberliğin ardından mutlak galibiyet parolasıyla Letonya karşılaşmasına çıkan A Milli Futbol Takımımız, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada aldığı 2-1'lik galibiyetinin ardından Dünya Kupası'na gidebilme umutlarımızı arttırdık.

LETONYA GALİBİYETİNİN ARDINDAN SIRADA CEBELİTARIK VAR

A Milli Futbol Takımımızın, FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda bir sonraki maçında Cebelitarık ile karşı karşıya geleceği müsabaka Dünya Kupası bileti almamız için oldukça büyük bir önem taşırken spor yorumcusu Rıdvan Dilmen,  13 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Cebelitarık karşılaşması için çağrıda bulundu.

RIDVAN DİLMEN'DEN TFF'YE BEKLENMEDİK ÇAĞRI!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, A Milli Takım'ın Letonya karşılaşmasında aldığı galibiyetin ardından Cebelitarık ile oynanacak karşılaşma öncesi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda ;

' Mümkünse Cebelitarık maçını bir an önce Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan Vodafone Park Stadı'na alalım ve en hızlı top toplayıcı gençleri hazırlayalım. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal