Spor Yaptığı Anları Paylaşan Pınar Altuğ İddialı Egzersiz Rutiniyle Gençlere Meydan Okudu!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, çok konuşulacak paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.02.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-17:46) Spor Yaptığı Anları Paylaşan Pınar Altuğ İddialı Egzersiz Rutiniyle Gençlere Meydan Okudu!

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle oyunculuk sektörüne hızlı bir giriş yapan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, en sevilen oyuncular arasında yerini aldı. Dizide hayat verdiği Meltem karakterini uzun yıllar sürdüren ünlü oyuncu, bu dizisinden sonra farklı bir dizi projesinde yer almadı. Genellikle reklamların aranan yüzü olan güzel oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Hem ailesini hem de günlük yaşam rutinlerini düzenli olarak paylaşan ünlü oyuncuya ise, her paylaşımından sonra binlerce yorum ve beğeni geliyor. Yıllar önce hayatını birleştirdiği Yağmur Atacan'la dolu dizgin sürdürdüğü bir evliliği olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un eşi ve kızı Su'yla olan paylaşımları da büyük bir ilgi görüyor.

YAPTIĞI EGZERSİZLERİ ÇOK KONUŞULDU

Hayatının her alanını sosyal medyada paylaşmayı tercih eden ünlü oyuncu Pınar Altuğ, kimi zaman ailesiyle olan etkinliklerini paylaşırken kimi zaman da yemek yaptığı anlardan spora kadar hayatına dair ne varsa takipçilerine sunuyor. Yapılan yorumlara göre kimi zaman takipçileriyle etkileşimde de bulunan ünlü oyuncu son olarak spor yaptığı anların görüntülerini paylaştı. 46 yaşındaki oyuncunun sunduğu spor rutini çok konuşulurken, fit görünümünü neye borçlu olduğunu da göstermiş oldu. Altuğ'un squat yaptığı görüntülerinin ardından ise sosyal medyadaki takipçileri yorum üstüne yorum yağdırdı. Instagram'da büyük bir takipçisine sahip olan Pınar Altuğ'un bir sonraki rutini ise merakla beklenmeye başlandı.

pınar ss

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal